• 08.08.2012 - 18:00
08.08.2012

Heihei! I dag har jeg vært en tur i byen med onkel. Vi var på Indisk restaurant, og jeg må si at det er noe av det beste jeg har spist. Gjett om jeg skal tilbake! Ikke overaskende våknet tidelig i dag så jeg fikk noen timer ekstra i byen, og de ble brukt til shopping. Det var kommet så mye fint i butikkene, jeg hadde lyst på nesten alt jeg så, men med tanke på at jeg drar til London om 31 dager må jeg ikke bruke opp alle pengene mine. her. Men det er ikke lett, for jeg bare elsker årets høst farger, grønt, rødt, sennepsgult. Hehe, så det ble litt handlig på meg i dag også, men legger ikke ut innkjøpene før i morgen!

 

Fant frem en gammel shorts fra bikbok som er år og dag siden jeg har brukt. Har kun blitt brukt i bursdager og slikt, så det var på tide å prøve noe nytt.

alltid like vakkert resultat etter flere timer ute i regnet, må si jeg er fornøyd!!!

Sko hergenser, BikBok  Smykke, Berskha  Armbånd, Spania Belte, Forever 21  

 

Om litt drar jeg og Bianca på Moa. Skal ikke bruke penger, men vil bare komme oss ut litt. Er ikke så mye annet som skjer her for tiden så kanskje vi møte på noen, eller ett eller annet. Uansett, ha en fortsatt fin kveld!

xoxo

Nishobor

08.08.2012 kl.18:06

sweet :))

Lilli

08.08.2012 kl.18:15

Fint (:
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits