• 17.08.2012 - 23:20
17.08.2012


sko,dinsko

hahaha, ignorer tryne mitt, lattis!


shorts, bikbok  t-shirt,scarlett  accessories,marked i spania  (vet ikke helt hva jeg holdt på med her, men la gå)Hallo alle sammen! I dag har vært en fantastisk fredag. Har hatt fotoshoot med Bianca og Marte, og vi har kost oss mye. Legger ikke ut bildene før i morgen, skal redigere dem litt, og nå er jeg så trøtt at jeg ikke orker. Like greit egentlig, må øve meg på å legge meg tidelig for på mandag er det skole igjen, noe jeg gleder meg sykt til! IKKE IRONISK FAKTISK! Skal begynne i ny klasse og på ny skole med mange nye folk, noe som sikkert blir kjempe kjekt. Er ikke helt klar for lekser og prøver, men må man så må man. 

Som sagt jeg er stuptrøtt nå så blir ikke lenge til jeg legger meg, skal opp klokken åtte, for jeg skal på shopping med mami i morgen. Siste finish før skolestart. 

 

xoxo

 

 

 

anne marthe

18.08.2012 kl.18:45

fint:)
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits