• 20.09.2012 - 21:35
20.09.2012

Er så mye fint i butikkene for tiden! Høsten er så absolutt min favoritt årstid når det kommer til klær og tilbehør, skjerf og oversized gensere, loveit! Men jeg elsker i grunn det meste som kalles klær! heheh... Tenkte jeg skulle legge ut noen av mine høstfavoritter

Åh, jeg er bare helt forelsket i jakker som fremhever midjen som feks den burgunder røde over. Jeg føler man ser både høyere og slanker ut i slike jakker så det er absolutt noe dere vil se meg i fremover.


Jeg ser nesten alle på skolen har sånne militærmønstrete jakke, men jeg personlig liker dem ikke i det hele tatt. Elsker fargen, men mønsteret blir litt i overkant. Skal aldri si aldri, men der ser meg neppe i militærjakke.


Pels er noe jeg virkelig har falt for, så klart ikke ekte, det må jeg bare si, det er jeg sterkt i mot!!  Fuskepels er tingen, åhhh, det er bare så fint! Skulle gjerne hatt den øverste jakken, men vet ikke helt når jeg skulle brukt den. På skolen ville det blitt litt for ekstremt.

Sennepsgul og flaskegrønn var det "hotteste" i fjor og har holdt seg på topp i år også. Jeg kler egentlig ikke den sennepsgule fargen så god, ikke i store mengder i hvertfall, men det skal ikke stoppe meg. Hehe, har en gul jakke jeg kjøpte i Polen i fjor og den skal brukes fremover høsten.


Dette antrekket ble jeg helt forelsket i. Burgunder bukse, deilig og stor stikkgenser og en jakke med det perfekte snitt. Selv om jeg er litt for kort til å bruke et antrekk som dette synes jeg det var dødskult. 


ingen overraskelse burgunderrødt. Er like fint i alle slags størrelser og fasonger. LOVE!♥


så helt til slutt, det lille ekstra, røde lepper!!

 (bildene er hentet fra ulike blogger og slikt)

Noe du likte?

xoxo
24.09.2012 kl.13:45

Likte alt:D
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits