• 08.10.2012 - 17:12
08.10.2012

Heihei, glemte å si fra om at jeg skulle på Harøya i helga. Jeg, Maria og Sara dro dit på fredag og kom hjem i går. Sara skulle overbevise oss om at øya hennes ikke var noe bondeland, men det vil jeg hun slet litt med, hahah. Neida bare tullet, både jeg og Maria likte oss kjempe godt på Harøya selv om vi fikk noen blikk der vi kom i hunter støvler og skinnjakke våres!! Harøyingene er nok glad de endelig er kvitt byjentene, hihihi. 

Helga har vært helt super uten om båtturen hjem i går: Fy søren så kvalm jeg ble, må si det hjalp med Milkshake på Stuen når vi var tilbake i byen. Hahah, kvalm eller ikke Stuenmilkshake hører med på alle byturer.

Her er noen av bildene fra helga

 
latter

 
og sara bare , hæææ? og jeg bare, ehmm ja!
søte eller?I dag har jeg jobbet noen timer og ellers ikke gjort så mye. Har jeg rett skal jeg vel snart spise middag og så tror jeg resten av kvelden blir tilbringt med familien og utpakking fra helga.

 

synes om bildene?

xoxo09.10.2012 kl.12:59

kjempefine bilder:)
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits