• 12.10.2012 - 16:14
12.10.2012

Nå er baggen ferdigpakket og jeg er egentlig helt klar til å reise. Skal på hytta i Stordalen nå siste del av høstferien og til forandring skal jeg ha med pcen. Wiiii! Får bare håpe nettet funker. 

Siden de aller fleste av vennene mine er borte har jeg brukt dagen til litt redigering av bilder og utrolig nok litt matlaging. Dro på kiwi i ett tiden for å handle inn det jeg trengte til smoothie og med en gang jeg kom hjem hev jeg meg over kjøkkenbenken. Smakte faktisk ganske godt! Hah, den så ikke like god ut så det ble ikke noen bilder.


lenge siden jeg har brukt photoshop, så jeg bare prøvde meg litt frem!


Som jeg sa var jeg på butikken en tur, hadde på meg den nye jakka mi fra Bikbok og den var så god og varm, hadde nestene ikke lyst å ta den av. 


Litt rart format på bildene i dag, men har ikke tid til å endre det, for nå må jeg bare samle sammen alle tingene mine og komme meg ut i bilen. Byebye Ålesund! 

 

xoxo

 

Marte Maråk

13.10.2012 kl.12:07

kos de masse honey <3 savna de masse no ;*

marienilsen

14.10.2012 kl.19:03

Marte Maråk: savna de å<3
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits