• 29.09.2014 - 21:10
29.09.2014

Jeg er en sånn person som kan sitte i timevis å lete etter nye reisemål og vakre steder å besøke. Jeg har brukt ganske mye tid foran pc-skjermen til research og planlegging, og opp gjennom årene har listen over nye reisemål blitt ganske så lang. Jeg elsker virkelig å reise. Det er litt flaut å si, men jeg sjekker SAS og Norwegian sine nettsider opptil flere ganger i uken, i håp om billige flybilletter. Haha. Som regel stopper det der. Penger kommer ikke av seg selv, og tid har jeg heller ikke mye av. Men en gang skal jeg både ha tid og råd til å reise akkurat dit jeg vil. 

Her er noen av stedene som står øverst på min liste: 

1# ARGENTINA

2# AUSTRALIA

3# JAMAICA

4# SØR-AFRIKA

5# SVEITS

6# VIETNAM

7# INDIA

Helt siden jeg var liten har jeg vært helt fascinert av Australia, Argentina, Sveits og Vietnam. Jeg vet ikke helt hvorfor det har vært slik, jeg har liksom ingen gode grunner til at akkurat de landene er så spennende, men jeg føler i hvert fall at jeg må besøke dem. Sært, jeg vet!

 

Snakkes!

ibenhelene

29.09.2014 kl.21:41

Åhh, Australia er virkelig på toppen av listen min!
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits