• 03.10.2014 - 18:24
03.10.2014

Klokken 2 i dag gikk jeg ut fra skolen med et stort glis. Endelig ferie. De siste dagene har motivasjonen vært lik null, og jeg er evig takknemlig for denne kommende uken. Da skal jeg slappe av og kose meg masse. Da jeg kom hjem idag satt jeg meg ned og så gjennom litt bilder fra sommerferien. Jeg var jo både i USA og Italia i ferien, og jeg hadde det helt fantastisk begge plassene. USA turen skal jeg komme tilbake til senere, men jeg tenkte jeg kunne dele noen av bildene fra Italia med dere.

 

I Italia bodde i en liten by som het Desenzano ved Gardasjøen. Byen var ikke så veldig stor, men de hadde det mest nødvendige. Restauranter, noen få klesbutikker, kafeer, isbarer osv. Det var ikke så mange turister der, noe jeg var veldig glad for. Jeg kan ikke fordra de plassene som er laget for turister, og hvor alle kelnerne snakker norsk eller svensk. Det slapp vi heldigvis unna. Like ved hotellet vårt lå der en liten lokal kaffebar hvor vi fikk kjøpt verdens beste cappuccino til under 15 kroner. Så herlig! Tror vi var eneste turistene der. Ellers reiste vi litt rundt, vi var både i Garda, Verona, Sirmione og Milano. De tre første stedene var helt fantastiske, kanskje litt vel mye turisme, men for all del, kjempe koselig. Milano derimot er ikke min favoritt, men det er kjekt å ha vært der.

 

Her er noen av mine mange bilder
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits