• 05.10.2014 - 15:52
05.10.2014

1. Jeg er livredd for dyr. Jeg er redd for absolutt alle dyr, hunder, katter, fugler, alt som lever. Da jeg var liten hadde jeg store ønsker om både å kjøpe kanin og hest, men jeg tror mamma og pappa gjorde rett i å si nei. Vil ikke en gang tenke på hvordan det kunne ha gått. Jeg er også  veldig redd for insekt og krypdyr. Edderkopper for eksempel, jeg kan virkelig ikke fordra dem. 

 

2. Jeg elsker hvitløk. Hvitløk må være noe av det beste jeg vet. Jeg har det i nesten all mat, enten det er i form av saus eller i selve maten. Jeg klarer meg nesten ikke uten!

 

3. Jeg er ganske barnslig. Om vinteren for eksempel elsker jeg å være ute i snøen. Ake, snøballkrig osv, jeg elsker det. 

 

4. Jeg spiser ikke godteri. Jeg har ikke spist godteri på nesten 3 måneder, ikke fordi jeg prøver å spise sunt eller noe, men rett og slett fordi det ikke frister. Jeg kjenner ikke lenger noe søtsug, og tanken på alle stoffene som er i godteri gjør meg faktisk kvalm. Det at jeg ikke har spist godteri på tre måneder er ikke er stor prestasjon, men det er en begynnelse. Jeg har egentlig ikke noe mål om å slutte å spise godteri, får jeg virkelig lyst på sjokolade en dag kommer jeg nok til å ta meg en bit, men slik situasjonen er i dag har jeg ikke noen store behov. 

 

5. Jeg snakker like mye engelsk som norsk. Kjæresten min er halv amerikansk, så når jeg snakker til han går det på engelsk. Jeg vil ikke påstå jeg er særlig god i engelsk og et bredt ordforråd har jeg ikke, men jeg synes det er ganske kjekt å variere språket litt. HAHA. Jeg merker at jeg tenker mer og mer engelsk, noe som både er positivt og negativt. Det hender ofte at jeg blander sammen ord og uttrykk uten at jeg selv merker det. 

 

6. Jeg er veldig treg. Jeg bruker kanskje aller mest tid på å spise. Om morgenen bruker jeg mellom 20-30 minutter på frokosten. Jeg har prøvd mange ganger å spise fortere slik at jeg kan sove en halvtime lenger, men det går ikke. Jeg er alltid den som sitter igjen til sist med mat på fatet, og jeg er alltid den vennen mine må vente på. Jeg har også fått høre at jeg går ganske sent. Og jeg skjønner hva folk mener. Jeg rusler avgårde i mitt eget tempo og nyter livet. Om jeg er litt sent ute kan det hende jeg øker tempoet litt, men om det ikke er ytterst nødvendig lar jeg være.

 

7. Jeg spiser veldig lite. Det kan være fordi jeg spiser så sakte, og er derfor mett lenge før jeg har spist opp. Jeg klarer nesten aldri å spise opp maten min, så når jeg kjøper noe godt jeg skal kose meg med, ender jeg som regle opp med å gi bort halvparten til vennene mine, Det sies jo at det er bra å spise sakte, for da kjenner man på metthetsfølelsen når man skal og man overspiser ikke, men det er ganske irriterende når jeg blir sulten en time senere. Det skal ikke være lett. 

 

8. Jeg er enebarn. Jeg får ofte spørsmål om det ikke er kjedelig å være enebarn, spesielt når man er på ferie. Jeg synes overhode ikke det er kjedelig, jeg kunne faktisk ikke hatt det bedre. Da jeg var liten trengte jeg ikke å krangle om oppmerksomheten her hjemme. Jeg trenger ikke det nå heller, men oppmerksomhet er ikke like viktig i en alder av 18 år sammenliknet med for 10 år siden. Mange tror også enebarn er bortskjemt, men det stemmer ikke, i hvert fall ikke med meg. Det kan godt hende jeg har fått litt mer enn mange andre opp gjennom årene, men er ikke det helt naturlig? De som har tre barn skal jo fordele "godene" på tre, men her i huset er det bare meg. Det betyr ikke at jeg får tre ganger så mye som alle andre, og det betyr ikke at jeg kan velge og vrake i butikken, men det er en forskjell å fordele ting på en person, kontra tre-fire. 

 

9. Jeg stresser mye. Til tross for at jeg er veldig treg, stresser jeg ganske mye. Jeg bruker kanskje mer tid på å stresse over hvor mye jeg har å gjør, enn hva jeg bruker på å gjøre alt sammen. Jeg kan gjerne gå i flere dager å tenker på alle prøvene jeg skal øve til og alle innleveringene jeg har, og når jeg setter i gang med arbeide var det ikke så mye å gjøre som jeg trodde.

 

10. Jeg er et A-menneske. Jeg våkner alltid tidelig. Jeg sover sjeldent lenger enn 9-10 i helgene, og jeg er faktisk aldri morgen gretten. De har kanskje skjedd tre fire ganger at jeg våkner og er sur. Om kvelden derimot er jeg nesten alltid trøtt. Når klokken nærmer seg elleve blir øyelokkene nokså tunge, og om jeg har en dårlig dag kan jeg fort glefse til noen, nesten uten grunn. 

 

11. Jeg er mørkeredd. Jeg hater å gå ute alene når det er mørkt, og jeg blir helt sykt paranoid. 

 

12. Jeg er elsker å stå på slalom. Jeg har stått på ski siden jeg var tre år, og jeg har elsket det hele tiden. Jeg angrer skikkelig på at jeg ikke ble med i alpintklubb når jeg var mindre, for det hadde vært fantastisk gøy å vært med å konkurrere. Jeg vil ikke en gang tenke på hvor mye flinkere jeg kunne ha vært. 

 

13. Jeg er en drømmer. Jeg har lagt utallige planer for fremtiden og jeg har planlagt hundrevis av reisemål. Om alle planene mine skulle gjennomføres hadde jeg ikke hatt tid til annet enn å reise, studere og bygge hus. Med tanke på både økonomi og tid bør jeg enten kutte ned på min topp 200 drømmehusliste og den evig lange reise listen min, eller så kan jeg bli kjempe rik. Jeg skal bruk litt tid på å vurdere alternativene opp mot hverandre. 

 

14. Jeg er svært ironisk av meg. Jeg bruker ironi og sarkasme hele tiden. Til tider litt for mye.

marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits