• 09.10.2014 - 19:33
09.10.2014

Nå ligger jeg rett ut i sengen med snacks og brus ved siden av meg og nyter livet. Jeg har hatt en helt fantastisk dag til tross for en nokså tidelig morgen. Reisen hit gikk helt greit. Jeg blir normalt veldig rastløs av å fly, men i dag sov jeg hele turen. Det var sååå deilig å våkne opp og så bare var jeg i Stockholm!

Dagen i dag har blitt brukt å gjøre oss kjent i byen, som også innebar litt shopping og mye spising. Vi spiste blant annet lunsj på en kjempe koselig plass som heter under Kastanjen. Jeg bestilte ertesuppe med pannekaker,  som tydeligvis er en veldig vanlig rett her i Sverige. Jeg hadde aldri hørt om den kombinasjonen før, men det var overraskende godt. Absolutt verdt å prøve. Utover dagen ble det litt kafébesøk også, vi kom over en plass som het Sjokolade fabrikken. Der fikk jeg servert varm sjokolade, og det var helt himmelsk. I morgen er planen å  gjøre oss enda mer kjent i byen, vi skal utforske Gamla Stan og området rundt Stureplan. Jeg gleder meg som bare det.

Det har regnet i hele dag, så jeg tok bare noe få bilder Ertesuppe og Pannekake
Varm sjokoladeAnne-Marthe

09.10.2014 kl.19:45

Det hørtes ut som en fin dag! :)
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits