• 10.10.2014 - 22:49
10.10.2014

Heihei! Da har vi kommet oss tilbake til hotellet, og er snart klare for å ta kvelden. Jeg er helt utslitt etter all gåingen, så det skal bli godt å få slappet helt av.

Vi startet dagen med et koselig frisørbesøk i Kungensgate. Det var virkelig på tide å få stusset håret og få kuttet litt ned på lengden. Jeg var så sykt lei av det halvlange pistrete håret. Det var overraskende billig å klippe seg her, jeg betalte 390 for føn, vask og klipp, og hjemme hadde jeg sikkert betalt opp mot det dobbelte! Som den sunnmøringen jeg benyttet jeg meg så klart av den muligheten, haha. Etter en avslappende start hos frisøren bar turen videre til Stockholms mange gater. Vi har vandret opp og ned nesten alt av gater i Stockholm sentrum og Gamla Stan, noe som førte til ganske såre føtter. Jeg innbiller meg at jeg hadde et ganske festlig ganglag mot slutten av dagen!

Det har vært en helt fantastisk dag, men jeg kjenner det skal bli godt å få seg litt søvn. Jeg må tross alt lade opp til morgendagen for tar vi turen til Søder og til Djurgården. Jeg gleder meg skikkelig!

 

Her er dagen min i bilder


Jakke// H&M  Bukse// Now and then  Genser// Pimkie  Hatt//H&M  Veske// H&M  Sko// Next

Thea

10.10.2014 kl.22:52

Kos deg masse! God helg! <3

marienilsen

10.10.2014 kl.23:01

Thea: tusen takk <3
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits