• 20.09.2015 - 12:48
20.09.2015

Hei alle sammen. Det begynner å bli en stund siden sist, nesten et år faktisk. Jeg har igrunn ingen god forklaring på hvorfor jeg plutselig sluttet å blogge. Liker å tro det var på grunn av skolen, men helt ærlig, det skyldes nok latskap. Så til tross for en litt dårlig fortid som blogger, hvor jeg har oppdatert dere en gang i ny og ne, prøver jeg meg igjen. Har savnet bloggen mye, og nå som jeg har en del fritid til overs, skal bloggen prioriteres. 

 

Det siste året har gått ekstremt fort, og mye har skjedd. I november ble jeg atten og fikk endelig lappen, som forsåvidt er noe av det beste som har skjedd meg. Siden 11. november har jeg cruiset rundt i min svarte Ford Focus mer eller mindre hver dag, og nå vet ikke hva jeg skulle gjort uten bilen min♥ Ellers har det siste året gått med til knall hard jobbing på skolen, noe som resulterte i et karaktersnitt jeg er veldig stolt over. Jeg må også nevene russetiden. 17 dager som var slitsomme, men ekstremt gøye. maddaLOVE♥


Foruten om skole har jeg også reist jorda rundt. Ikke akkurat jorda rundt, men jeg har reist en del. I slutten av april dro jeg og familien på langweekend til Firenze. For en by. Det må jeg bare si, Firenze er noe av det vakreste jeg har sett. Virkelig å anbefale. Jeg dro til England i en uke. Først fem dager i vakre Brighton, etterfulgt av tre dager i London. En tur jeg sent vil glemme. Bare to uker sener satte jeg kursen mot Amerika, nærmere bestemt Florida og Georiga. Her var jeg i hele tre uker. En fantastisk tur, hvor jeg både fikk oppleve ekte amerikansk kultur og møte familien til kjæresten min for første gang. Jeg hadde det utrolig kjekt de tre uken der borte, og jeg lengter ofte tilbake. 

Etter tre uken i USA, var det oppussing av leilighet som sto på agendaen. Jeg har nemlig flyttet for meg selv. Å pusse opp er ingen spøk. Det tar langt lenger tid en hva man forventer, spesielt om man har jobb og skole i tillegg. Allerede tidlig i vår startet vi oppussingprosessen, og for bare et par uker siden var leiligheten ferdig. Med andre ord det tar enormt med tid. Mangler fortsatt litt småting som lamper og bilder, men dette er slikt som kommer etter hvert.  Jeg er i alle fall utrolig fornøyd med resultatet, og er evig takknemlig for at mamma og pappa ga meg denne muligheten. Dere skal få se bilder senere. 

I mens oppussingen forgikk begynte jeg også på nye skole. Jeg kom inn på førstevalget mitt, og det er jeg veldig glad for. Selv om jeg fortsatt er boende i Ålesund, stortrives jeg. Jeg trives godt på skolen og har møtt mange herlige mennesker. Kunne faktisk ikke bedt om en bedre start på studietiden. Uten om ny skole, nytt hjem og en hel del reising har det ikke skjedd store endringene. Jeg har blitt litt mer opptatt av trening og kosthold, jeg har faktisk begynt å trene en del, tro det eller ei. Min avhengighet av kaffe har også blitt større, i tillegg har interessen min for interiør har blomstret etter jeg fikk egen leilighet. Så det blir nok en del interiørsnakk og ikke minst bilder fra min nye leilighet fremover. 

Nå merker jeg at blodsukkeret begynner å bli litt for lavt, så det er nok på tide å få i seg litt mat. Det tror jeg Kristian også er enig i. Haha, jeg blir fort litt irritabel når jeg ikke har spist på en stund. Vi snakkes senere. Ha en riktig fin søndag.

 

 

marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits