• 20.09.2015 - 23:26
20.09.2015

Hei og god kveld. For bare en liten time siden kom jeg tilbake til leiligheten etter et koselig besøk hjemme hos mamma og pappa. Jeg var hjemom en tur for påfyll av mat haha, og litt kvalitetstid med familien. Vi koset oss med Chili con carne, hjemmelagede skoleboller og en episode av Alt for Norge. Utenom det har jeg brukt litt tid på å vaske og rydde her ute i leiligheten. Merker jeg er utrolig prippen på dette området, nå som jeg har mitt eget hjem MÅ det være ryddig og rent til en hver tid. Det er ikke ofte man finner skitne kopper og tallerkener her!  Haha, hvem skulle trodd det? Nå sitter jeg her nydusjet i sofaen og er snart klar for å ta kvelden. Tenkte jeg skulle sette på en episode av Drop Dead Diva for en ordentlig avslutning på dagen, men jeg er usikker på om jeg klarer å holde meg våken. Det er kanskje like greit å ta kvelden, klokken nærmer seg halv tolv og jeg skal opp tidelig i morgen. 


Kveldens bakst ♥

 

Ha en riktig god natt alle sammen. Vi snakkes!

20.09.2015 kl.23:47

Er den serien bra ? Aldri sett den drop dead diva :0... Og dem bollene fikk meg til å bli mega sulten .. Nam !!

Renée Elverhøi

21.09.2015 kl.00:13

De bollene så vanvittig gode ut! :)

marienilsen

21.09.2015 kl.09:15

Anonym: Hei! Jeg elsker virkelig Drop Dead Diva. I begynnelsen kan serien virke noe kjedelig, men etterhvert som man kommer inn i det, blir den helt avhengighetsskapende! Den bør testes ut:)
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits