• 21.09.2015 - 22:54
21.09.2015

Hei. Håper alle har hatt en fin kveld! Det har i alle fall jeg. Kristian har vært på besøk i kveld, og vi har koset oss masse med en hel rekke reality program og mye god mat. For øyeblikket ligger jeg henslengt på sofaen inntullet i pelsteppe, og er nettopp ferdig med sesongens første episode av Farmen. Den optimale høstfølelsen♥ Jeg elsker virkelig høsten. Mange kjekke program på tv, og det "grusomme" høstværet er en god unnskyldning til å bli værende inne i sofakroken. Samtidig byr høsten på mye vakker natur og flere fjellturer å se frem til. Jeg gleder meg! 

Nå er det på tide å ta kvelden for min del. Merker at etterhvert som det blir mørkere ute, blir jeg mer og mer kveldstrøtt. Så da er det bare å komme seg til sengs og få nok søvn, for i morgen har jeg lang dag på skolen. Er ikke ferdig før fem!


Her er en sniktitt på dagens antrekk. Flere bilder kommer i morgen! 

 

God natt til dere alle!

marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits