• 22.09.2015 - 21:02
22.09.2015

Er det flere som merker at høsten og kulden har kommet? Jeg har i hvert fall fått kjenne på det. Våknet i dag tidlig, nesten uten stemme. Tror jeg begynner å bli forkjølet. Jeg tenkte derfor jeg skulle komme med et lite tips til dere som er i samme situasjon som meg, vond hals, men har ikke tid til å være syk. SITRONTODDY. Dette er en drikk mormor pleide å lage til mamma og onklene mine når de var små, som mamma igjen har laget til meg de gangene halsen har vært vond. Det er latterlig enkelt å lage, og det smaker kjempe godt. I tillegg hjelper det faktisk. 

 

Det du trenger:

-Saften av en til to sitroner

-2-3 dl varmt vann

-Sukker etter ønsket mengdeKok opp vann i kjele eller vannkoker.

Press saften av en til to sitroner, avhenger av hvor mye sitronsmak du ønsker, og størrelsen på sitronene. Bland inn sitronsaften i det varme vannet. Her kan dere gjerne bruke en liten sil for å unngå steiner i koppen. Tilsett så sukker og smak deg frem til du finne passe mengde. Jeg bruker 2-3 ss, med andre ord det er ikke helsekost, men det hjelper i alle fall mot vond hals. 


(beklager ustelte negler)


 NYT♥

 

 

Renée Elverhøi

22.09.2015 kl.21:26

alltid godt med noe varmt å drikke når formen ikke er helt på topp :)
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits