• 23.09.2015 - 08:14
23.09.2015

God morgen alle sammen. Nå sitter jeg her med enda en skolebolle og varm kakao, og halsen er minst like vondt som i går. Tror nok det er en halsbetennelse på vei. Det har jeg fint lite tid til, reiser jo bort i helgen, og hadde vært ordentlig kjedelig om jeg ble syk til det. I tillegg har jeg mye annet på agenda de neste dagene, så sengeliggende kan jeg i hvert fall ikke være. 

Om litt skal jeg på jobb. Nå som jeg har begynt å studere har jeg ganske mye "fritid", som gjør at jeg kan få jobbet litt ved siden av skolen. I dag har jeg ikke timer før klokken to, så da blir det jobb først. Senere i dag får jeg besøk av ei venninne fra skolen, og planen er å lage ett eller annet godt å spise og bare slappe av. Planen er også å få pakket litt i kveld, så jeg ikke står igjen med alt i morgen. Det er typisk meg, så nå skal jeg prøve å ha god tid til en forandring. 
Gammelt bilde, men humøret er på topp i dag også♥

Håper alle får en fin dag!

Cassandra Lysgård

23.09.2015 kl.12:55

Ikke kjekt med halsbetennelse, god bedring! :)

marienilsen

23.09.2015 kl.17:07

Cassandra Lysgård: tusen takk :)
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits