• 24.09.2015 - 20:44
24.09.2015

                                                                                                                                                                                                                                   Innlegget inneholder annonselenker

For under to uker siden kjøpte jeg meg ny mobil. Jeg har i fem år vært stor fan av iPhone, og planen var egentlig å kjøpe iPhone 6 når min gamle 4s takket for seg. Jeg leste litt rundt på nettet om andre sine erfaringer, og ettersom veldig mange skrøt så mye av den nye samsung mobilen, begynte jeg å tenke litt nytt. Etter litt frem og tilbake endte jeg faktisk opp med Samsung Galaxy s6 edge i fargen Gold Platinum. De første dagene var det ekstremt uvant, og jeg var redd jeg hadde valgt feil, men etterhvert  begynte jeg å venne meg til den, og nå kunne jeg ikke vært mer fornøyd. Noe av det jeg er aller mest fornøyd med er kameraet. Mobilen har 16 megapiksler, og iphone 6 har 8. Dette er en relativt stor forskjell. Bildene på den nye mobilen min blir utrolig fine og klare, og jeg elsker det. Det er bedre kamera på mobilen enn mange kompakt-og speilreflekskameraer. Jeg har også erfart at apple sine produkter ofte blir trege eller slutter å fungere på enkelte områder, og derfor var jeg åpen for å prøve noe nytt. Nå skal jeg ikke si iPhone er en dårlig telefon, for det er den absolutt ikke, men siden jeg er så ekstremt fornøyd med min nye mobil må jeg nesten bare skryte litt av den. Hehe. Jeg kjøpte også med en trådløs ladeplate. Har ikke helt funnet ut hvordan den fungerer, men skal sette meg inn i det når jeg får tid. Er den ikke fin?

Mobilen finner du bland annet hos CDON her, om du ønsker å lese mer om de tekniske tingene jeg ikke helt forstår meg på. 

 

Nå er det pakking til Bergen som står for tur. Ha en super kveld!

Renée Elverhøi

24.09.2015 kl.20:55

Har lyst på den mobilen selv! :)

Hans

24.09.2015 kl.21:03

E også har den, beste mobilen <3 :D

mariellaline-

24.09.2015 kl.21:13

Android er så mye bedre en IOS ! godt valg ! :D lykke til med ny telefon ! :)

Lori

26.09.2015 kl.18:11

I got the Samsung 6 edge recently, too! I LOVE it!
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits