• 26.09.2015 - 20:19
26.09.2015

Hei dere! Har dere hatt en fin dag? Det har i alle fall jeg. Etter frokost ble det en tur innom Starbucks, ettersom det befant seg to ville vepser på Det lille Kaffekompaniet ,og jeg ikke turte å sette meg ned, hehe. Da ble Pumpkin Spice Latte i dag også. Etter Starbucksbesøket gikk vi bare rundt i gatene her i Bergen og koset oss. Det er så utrolig vakkert her! Hadde det ikke vært for regnværet hadde jeg lett flyttet hit. 

Som forventet ble det litt shopping på meg også. Kjøpte ikke noen store greier, kun litt småtterier som jeg ikke får tak i hjemme. Jeg synes alltid det er så koselig å gå i de små og spesielle butikkene som vi ikke har i Ålesund. Etter Kristian sitt ønske ble det middag på Matbørsen, og det er jeg evig takknemlig for. Jeg fikk servert hamburger med tzatziki, pitabrød, chips og mye grønnsaker. Den var sinnssykt god. Vi bestilte også dessert, og for min del ble det sjokoladefondant. Det er noe av det beste jeg vet, og den på Matbørsen slår de aller fleste jeg har smakt! I kveld blir det nok bare en liten spasertur rundt i sentrum før vi drar tilbake til hotellet for å pakke og ta kvelden. Jeg blir så fort kveldstrøtt. 

Her er litt bilder fra dagen i dag!
Bryggen er så vakker

Som sagt, det ble litt shopping♥ååå, himmelsk!
Ha en fin kveld alle sammen! 

marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits