• 28.09.2015 - 17:49
28.09.2015

Hei dere!  Som jeg har sagt tidligere begynte vi oppussingen her ute i leiligheten for ganske lenge siden, mars eller april, er litt usikker. Det var i alle fall mye som måtte gjøres, og mye jeg ønsket å gjøre. Det ble så og si en totalrenovering av hele leiligheten, det eneste som er igjen fra gammelt av er stuegulvet og passbygde skap i gangen og på kjøkkenet. Med andre ord, vi hadde en hel del å bryne oss på det siste halvåret. Sommerferien ble stort sett brukt til jobb og oppussing, foruten om mine tre uker i USA. I tillegg ble hele august brukt til male-og ryddearbeid, og de tre første ukene etter skolestart sov jeg på sofaen. Prosjektet ble langt større og mer omfattende en først tenkt, men nå når vi endelige er ferdig, kunne jeg ikke vært lykkeligere. Synes jeg har fått det utrolig fint, og jeg koser meg glugg i hjel her, alene i min egen leilighet. Det er så klart litt småting som mangler her og der, men det er slikt som kommer etter hvert. Har blant annet planer om å skaffe meg et par malerier til å henge på veggene, litt flere lamper siden det begynner å bli mørkt, og en hel del dilldall som setter et personlig preg på leiligheten. Jeg kommer til å oppdatere jevnlig med bilder etterhvert som jeg føler meg ferdig med hvert enkelt rom. 


 

Jeg har en relativt stor leilighet med to stuer, et soverom, bad, mellomstor gang og kjøkken med spisskammers. Derfor synes det er veldig viktig å ha en rød tråd gjennom leiligheten, så jeg var ekstremt nøyen på fargevalgene. Det går mye i hvitt og grått, men har valgt å gi leiligheten et mer koselig preg ved å bruke litt eldre møbler i varme brunfarger. Flere av møblene jeg har i leiligheten har morfaren min, som var møbelsnekker, laget. Jeg synes disse møblene først og fremst er veldig fine, i tillegg er det koselig å ha minner fra familien rundt meg hver dag. Blant annet har morfaren min laget skjenken som jeg bruker til tv-bord. Denne ble laget en gang på 40/50-tallet om jeg ikke tar helt feil, og er en god brytning til den moderne sofaen jeg har. Jeg synes nettopp dette er viktig, å ha en god blanding av moderne og gammelt. Jeg er ikke typen som kjøper alt som er i IKEA-katalogen! Oppå skjenken har jeg plassert en litt moderne lampe, sammen med små lysestaker i glass og metall. Lampen er kjøpt hos Bare fint, og det var kjærlighet med første blikk. Den har akkurat slik fasong jeg ønsket meg, og bryter godt med den gamle skjenken, samtidig som den ikke er for moderne. De små lysestakene er fra Nille, og koster bare 15 kroner stykk. Den store vet jeg ikke hvor vi kjøpte, men synes uansett den passer godt sammen med de to andre. Hva synes du? 

Renée Elverhøi

28.09.2015 kl.18:15

Så koselig! Jeg likte det veldig godt :)
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits