• 30.09.2015 - 17:43
30.09.2015

Soverommet er et av de rommene jeg er aller mest fornøyd med. Jeg synes det ble utrolig koselig der, selv om jeg valgte grå og hvite farger. Det er lett at rommet kan virke kaldt med et slikt fargevalg, men jeg føler jeg har klart å balansere det greit. Jeg har valgt gråfarger som har en brun undertone, noe som skaper en koselig og lun stemning. Soverommet er ikke helt klart til å vises frem enda, jeg mangler fortsatt speil og dilldall for å sette en personlig touch på det, så flere og bedre bilder kommer etterhvert.Tenkte likevel å vise dere et par bilder av nattbordet mitt slik det ser ut i dag. 


Nattbordet er sikkert fra 70/80-tallet. Det var opprinnelig i furu, men jeg valgte å male det hvitt for et par år siden. Lampefoten er kjøpt på Bohus, og lampeskjermen fra Skeidar. Engelen som holder bilde var kalendergave fra mamma i fjor, så den er jeg litt usikker på hvor er kjøpt. Tapeten er fra Borge. 


Ha en fin kveld!

Maren

30.09.2015 kl.17:54

Kjempekoselig og veldig fint:). Ønsker deg en fin kveld:)

marienilsen

30.09.2015 kl.18:17

ååå tusen takk :)
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits