• 04.10.2015 - 18:15
04.10.2015

♥ Nytt sengetøy. Hva er vel bedre enn å være nydusjet  og legge seg i helt ren seng? 

♥Følelsen av å fly om kvelden. Dette er  noe av det vakreste jeg vet. Fly inn mot en ny og spennende plass, og det eneste du kan se er lysene fra de titusentalls hjemmene. Det er slikt som får meg til å tenke. Jeg tenker på alle de menneskene der ute som jeg ikke kjenner. Alle de menneskene som har sine egne liv, sine egne problemer, sin egen familie og egne tanker. Det får meg til å tenke på hvor liten jeg som person faktisk er, i denne store verden. 

♥ Å være den første i alpintløypen. De dagene når du er en av de første på fjellet, solen skinner og føret er perfekt. Det er de beste dagene. Da koser jeg meg ordentlig. 

♥ Tidlige morgener på urbane plasser. Det å se at byen våkner til live. Se alle menneskene i gatene, businessmen med stresskoffert, små barn på vei til skolen og de som enda ikke har tatt kvelden. 

♥ Kaffe. Enten det er kaffe her hjemme, eller på kafé, er følelsen god. Det aller beste jeg vet er cappuccino, laget med kaffebønner av god kvalitet, og toppet med melkskum som er steamet perfekt. LYKKE♥

♥ De første dagene av en ny årstid. Enten det er de første dagne av vår, og Toms og skinnjakken endelig kan brukes, sommer, og sommerkjolene pakkes frem, høst ,og de første dagene med skjerf, eller vinter, når årets første snø har falt. Det er noe helt spesielt med de første dagene. 

♥ Følelsen av å bety noe for noen. Enten det er noe man sier eller gjør. Følelsen av at andre setter pris på deg er gull verdt.

♥ Hyggelige samtaler med fremmede. Samtaler med en helt fremmed gjør meg som regel veldig glad. Enten det er på bussen, i heisen, i do kø eller bare på gaten, er følelsen god. Følelsen av å bli lagt merke til av noen du ikke kjenner. 

♥ Havet. Å svømme i havet gjør meg glad. En var sommerdag i middelhavet. Stort mer ønsker jeg meg ikke. 

♥ Mine nærmeste. Mamma og pappa, kjæresten min, og min beste venninne. De gjør meg glad, selv på de verste dagene♥

 

Hva gjør deg glad?

marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits