• 07.10.2015 - 12:15
07.10.2015

♥Utnytte det fine høstværet og turmulighetene der jeg bor. Jeg er flaut dårlig på å gå tur. Det blir fort en tur på treningssenter fremfor å bruke naturen, og dette skal jeg prøve å få gjort noe med denne måneden.

♥Spise mer variert. Jeg skal prøve å eksperimentere enda mer med mat, og utfordre meg selv. 

♥ Komme meg gjennom pensum i Organisasjon og Ledelse. Om jeg ikke leser hele boken, skal jeg i alle fall ikke henge etter lenger. 

♥ Tømme klesskapet hjemme hos mamma og pappa. For øyeblikket har jeg to klesskap og det er bare stress. I løpet av måneden skal jeg få tatt med meg alle klærne ut i min egen leilighet, og prøve å få litt orden. 

♥ Sette av mer tid til vennene mine. I det siste har jeg vært veldig mye opptatt og har hatt ekstremt mye å gjøre, så det har vært lite tid til overs. Denne måneden skal jeg prøve å sett av mer tid, og prioritere, venner. Har ikke sett min beste venninne på over en måned. Dette er for gale. 

♥ Ta mange fine bilder til bloggen. Det er så vakkert ute nå når det er høst, så dette skal jeg utnytte. Finne litt nye steder å ta bilder på og eksperimentere med kameraet. 

♥ Dra på hyttetur. Det er mange måneder siden jeg var på hytta sist, så nå er det på tide å ta seg en tur. I tillegg er det eplesesong, så da er det ekstra kjekt å dra inn dit å få med seg litt norske epler hjem. 

♥ Gjenbruk. Sette sammen antrekk med gamle plagg, på helt nye måter. Det er så lett å si man ikke har noe å ha på seg, men sannheten er at klesskapet er fylt opp, og vel så det. Her er det bare å være kreativ.

♥ Ikke gå over budsjett. Jeg har vært veldig flink å satt opp månedsbudsjett, og har igrunn vært flink til å holde meg innenfor. Samtidig, de månedene jeg først går over er det lett å bruke enda mer, bare fordi jeg ikke "nådde målet" uansett. 

♥ Legge meg tidligere. Jeg begynner som regel på skolen klokken ti, så da får jeg sove "lenge" nesten hver dag. Det resulterer i at jeg ofte sitte oppe litt for lenge, og ender opp med like lite søvn som da jeg sto opp halv syv. Her må jeg skjerpe meg. 

♥ Holde det rent i leiligheten. Har forsåvidt vært grei på dette området, men det blir ofte overflaterydding. Så støvsuging under sengen og plasser jeg ellers ikke er så nøyen, og vaske det som tilsynelatende ser rent ut. 

 

Har du noen mål for oktober? 

lisarorvik

07.10.2015 kl.12:23

Flotte mål, håper du får en fin dag :)

marienilsen

07.10.2015 kl.12:39

lisarorvik: ha en riktig fin dag du også :)
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits