• 09.10.2015 - 17:38
09.10.2015

♥ Bo en periode i Italia. Italia er mitt absolutt favorittland, det er ingen over og ingen i nærheten. Jeg elsker alt med landet, alt utenom Milano. Noen ganger lurer jeg på om jeg er født i feil land.  En av mine store drømmer, er å kunne kjøpe leilighet, hus eller vingård i Italia, men før den tid har jeg lyst å bo der for en kortere periode. Gjerne Firenze, min store kjærlighet. Tenk å våkne i den fantastiske byen hver eneste morgen. Da hadde livet vært komplett.

♥ Lære meg italiensk. Selv om språk aldri har vært min sterkeste side, skal jeg en gang i livet lære meg å snakke flytende italiensk. Synes det er greit å kunne litt mer enn bare hei og hade, spesielt når jeg skal bo der.  

♥ Gifte meg. Dette er vel noe de fleste ønsker å oppleve en gang i livet. Stort bryllup, den perfekte kjole, og den perfekte mann. Gifte meg skal jeg en gang, det er sikkert, men det blir lenge til.

♥ Kjøpe et gammelt hus med mye sjel. Jeg elsker interiør og overflateoppussing, så en gang i livet skal jeg kjøpet et gammelt hus, pusse det  opp, og gjøre det om til mitt eget. 

♥ Få barn. Her er det snakk om om minst ti år, hehe. Jeg vil oppleve verden på egenhånd først. 

♥ Starte noe eget. Dette har vært planen de siste tre årene, og jeg håper og tror dette er noe jeg skal få til. Så dere skal ikke se bort i fra at jeg har egen business om ikke altfor lenge. 

♥ Kjøpe en enveisbillett til en eksotisk plass. Jeg vil reise i flere uke uten egentlig å ha en plan. Jeg vil se hvor verden tar meg, se hva verden byr på, og bare leve litt uten mål og mening, før jeg ender opp igjen her i gode og trygge Norge. 

♥ Lage en egen kleskolleksjon. Et ganske overfladisk mål, men også min store drøm. Helt fra jeg og Catrine satt der med våre topmodel tegnebøker og lagde kjoler og skjørt i alle fasonger, har jeg visst at dette er noe jeg har lyst til her i livet. Så en eller annen gang skal jeg skape noe helt eget. Noe jeg kan være stolt over. 

♥ Delta i alpintkonkurranse. Her er det ikke snakk om OL, men en eller gang i løpet av livet har jeg lyst å delta i en litt større konkurranse. Målet er ikke å vinne, men faktisk bare å delta. Har funnet ut at storslalom, og eventuelt utfor, er de formene av alpint som passer meg best. Så jeg får se det litt an hva jeg velger. 

 

Har dere satt noen mål for livet? 

Turid

09.10.2015 kl.20:43

Du har utrolig mange realistiske og ikke minst fine drømmer :) Jeg vil også lære språk, flytte til et annet land og ha egen kleskoleksjon :) Lykke til!

Benedikte Porsanger

10.10.2015 kl.03:30

Ååh Italia <3 Jeg har enda ikke fått dratt på en ferie dit :( har så lyst.. Ser ut som en amazing plass å oppleve..

marienilsen

10.10.2015 kl.10:29

Benedikte Porsanger: Italia er helt fantastisk! Om du har muligheten MÅ du dra dit :)

marienilsen

10.10.2015 kl.10:30

Turid: tusen takk :D
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits