• 19.10.2015 - 20:24
19.10.2015

07:30- Alarmen ringer

Som vanlig er jeg ut av senge på et par sekund. Jeg hopper i dusjen og glemmer helt av tiden, ender opp med at jeg stresser felt. Etter en time er jeg ferdigstelt. 

08:30- Frokost

Mat må man ha. Jeg slår til å lager bananpakkekaker, fordi det er mandag og innleveringsdag. Ender opp med å ta altfor mange bilder, og har enda dårligere tid. Kommer meg fortsatt ut av døren til vanlig tid, og livet er i grunn ganske greit.

09:35- Kaffe

Til min store glede har jeg funnet ut at de har kaffebar rett ved siden av skolen. Jeg velger å feire at oppgaven er levert inn, og slår til med en cappuccino. Med lettmelk vel å merke. 

12:00-Hjem

 Etter et kort besøk hos legen og litt småhandling, har jeg omsider kommet hjem igjen. Jeg begynner å snitte roser, noe som skulle vise seg å ikke være så lett. I tillegg får jeg det for meg at leiligheten skal ryddes. Bruker derfor et par timer på å rydde kjøkken, soverom og stuene. Ikke veldig kjekt, men fint og ryddig ble det i alle fall. I mellom slagene rekker jeg å lage både omelett og Pumpkin Spice Latte.

15:00-Blogg

Dagens andre innlegg skal skrives, og jeg tar med kamera og kamerastativ ut. Utrolig kleint.. Etter et kvarter er det inn igjen for å skrive. Jeg forbereder litt fremtidige innlegg ettersom jeg har god tid.

17:00-Dinner time

Mamma kommer å henter meg for vi skal til byen å spise. Vi har en kjempe koselig middag på tante Bruun med pizza og salat. Etter et godt måltid kikker vi litt rundt i butikker, og jeg ender opp med å kjøpe enda flere blomster. 

19:00- Back Home

Etter et par timer i byen er vi tilbake i leiligheten. Når jeg parkerer bilen og ser opp i spisestuevinduet mitt er det ett eller annet som skurrer. Jeg synes leiligheten så iskald ut fra utsiden, og ender derfor med at jeg skifter ut alle lyspærene i leiligheten. I tillegg fikset jeg de nye elektriske kubbelysene mine, og leiligheten ser nå superkoselig ut etter min mening. Resten av kvelden skal tilbringes på sofaen, foran tv-en, med pc-en i fanget. Jeg skal prøve å komme meg litt frempå med bloggarbeid. 

Kine Emelie

19.10.2015 kl.21:36

Gøy innlegg :-) Håper du får en fin uke!

Henriette Celin

19.10.2015 kl.22:36

Mmm, Pumpkin Spice Latte er så utrolig godt :-D

Fin dag du hadde da! håper du har en fortsatt fin kveld (:

marienilsen

20.10.2015 kl.20:30

Bergensergenser: ja det er helt fantastisk ! :)

marienilsen

20.10.2015 kl.20:30

Kine Emelie: så kjekt å høre :D
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits