• 21.10.2015 - 20:23
21.10.2015

Min favoritt plass i leiligheten er garantert denne koselige kroken. De store vinduene slepper inn mye lys, og det elsker jeg. Selv om vinduene er store, har jeg ikke så veldig mye innsyn, så her kan jeg sitte og kose meg i fred. Korgstolen er fra Slettvoll, og har blitt mye brukt de siste månedene. Jeg pleier ofte å sitter her med en god kaffekopp og bare slappe helt av. Luksus. Amerikakisten er fra Skeidar, kuskinnet er fra Argentina, og den store lampen er "hjemmelaget!". Jeg skal vise dere fremgangsmåten på den en annen dag. Ellers har jeg dekorert med de nye lysestakene mine, et lite tre fra Mester Grønn, og diverse dill fra litt forskjellige butikker. 


Med tiden skal jeg få på plass et lite bord eller bladholder ved siden av stolen, noe jeg tror kan bli fint. Jeg må bare finne noe i den rette fargen.

Henriette Celin

21.10.2015 kl.21:47

For en fin stue, og elsker stolen ^^
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits