• 21.10.2015 - 10:30
21.10.2015

God morgen til

! På mandag lagde jeg bananpannekaker til frokost, og i dag har jeg lyst å dele oppskriften med dere. Frokost er dagens absolutt

viktigste måltid, og da kan man like gjerne gjøre litt ekstra ut av det. Bananpannekaker har vært en favoritt hos meg det siste året, man blir mett og god, og i tillegg smaker det himmelsk. Den perfekte start på dagen. Nå har jeg laget veldig mange ganger, og desilitermålet og vekten har blitt lagt bort for lenge siden, derfor blir oppskriften etter mine øyemål, hehe!.

Det du trenger

 

♥ 1 banan, most

 

♥ 1 egg

 

♥ 1-2 dl rugmel/havremel/byggmel (du velger selv)

 

♥1 dl melk

 

♥ 1 ts kardemomme

 

♥ litt salt

 

Mos bananen med en gaffel. Bland så inn resten av ingrediensene, og rør godt. La den stå noen minutter. Mitt tips er å lage røren før du steller deg, slik at den kan stå å svelge og godgjøre seg så lenge som mulig. Dette gir et bedre resultat. Når det gjelder mel, er det i grunn ikke så farlig hvilken type man bruker. Her er det snakk om smak og behag. Jeg er glad i å bruke rug og bygg, ettersom dette er sunnere og mer mettende enn for eksempel hvetemel. Med andre ord, perfekt til frokost !

 

Pannekakene stekes i stekepanne til de er gjennomstekt og har fått en gylden brunfarge. Jeg er veldig glad i å bruke bær som topping, men det finnes uendelig mye annet man kan bruke også. Kesam, syltetøy, brunost osv. Her er det bare å være kreativ. Håper det smaker !

 

Sofie Caroline Nilsen

21.10.2015 kl.10:32

Det så utrolig godt ut :) det må jeg teste !

lisarorvik

21.10.2015 kl.10:42

Kjempe fint innlegg, ønsker deg en god dag :)

Henriette Celin

21.10.2015 kl.12:55

YUM! jeg og lagde meg lignende til frokost i dag. Smoothie og lapper med sjokolade, hihi :-D
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits