• 21.10.2015 - 17:11
21.10.2015

Hei til dere i styggeværet. Her i Ålesund regner og blåser det, og det er ikke særlig kjekt å være ute. Jeg har derfor plassert meg i sofaen med pelsteppe og ullsokker, og er klar for litt intensiv jobbing med økonomi. Er vel ikke den optimale onsdagskvelden det, men gjøres må det. Med noe varmt i koppen og litt julemenn,  skal det nok gå greit. Jeg synes igrunn det er litt deilig med høst jeg. Man kan sitte inne foran peisen og bare kose seg, uten å ha dårlig samvittighet. Nå har jeg vel å merke ikke fyrt noe her i leiligheten, men når det blir litt kaldere ute skal det nok bli. Ellers blir det hvit lefsepizza på meg i kveld, og et par episoder med The Carrie Diaries. Synes den serien er så koselige, og jeg drømmer meg helt bort i vakre New York. Hihi, merker jeg er lysten på en utenlandstur. 

 


Som jeg fortalte tidligere, gikk jeg til storinnkjøp av blomster på mandag. Jeg vet ikke helt hva som gikk av meg den dagen, men blomster skulle jeg i hvert fall ha. Så da ble det tre buketter roser på meg, hehe. Synes det skaper en koselig stemning, i tillegg ser det veldig fresht ut. Ha en fin dag videre !

lisarorvik

21.10.2015 kl.17:14

Kjempe fint innlegg, ønsker deg en god dag :)

Henriette Celin

21.10.2015 kl.19:15

Nydelige blomster! (:
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits