• 22.10.2015 - 18:31
22.10.2015

I dag tenkte jeg å gi dere et kjempegodt tips. De fleste studenter har nok et litt stramt budsjett, meg selv inkludert. Veldig mange flytter for seg selv, og trenger derfor en hel del nye ting, som er ufattelig kjedelig å bruke penger på. Sengetøy, kjøkkenutstyr, mopp, lamper, listen er lang. Dette er ting man ellers ikke tenker så mye over, men når man står der i bekmørket, uten potetskreller eller visp, blir disse tingene plutselig veldig nødvendige.  

Har dere noen gang tenkt over hvilke lamper dere har hjemme hos mor og far? Eller hva de koster? Jeg skal love dere det er snakk om den del tusenlapper. Å bruke flere tusenlapper på lamper som student, er nok uaktuelt for de fleste, og da er gjenbruk et godt alternativ. For noen måneder siden var jeg på loftet hjemme hos mamma og pappa, og der kom jeg over en del lampeføtter som hadde fine fasonger. Problemet var bare fargen. De var rosa. Selv om jeg er jente, og over gjennomsnittlig glad i rosa, går der en grense. 80-tallstilene holder jeg langt vekk fra leiligheten min. Spraymaling har den siste tiden blitt veldig populært, så hvorfor ikke prøve det på lampeføttene? Jeg, (eller pappa), tapet rundt de områdene som ikke skulle males, la aviser utover garasjegulvet, og satte igang.

Det ble litt rennemerker, men det bare pusset vi bort, og sprayet over en gang til. Endte opp med en glatt og fin overflate. 
Det eneste du trenger er spraymaling i ønsket farge, det får du kjøpt på diverse hobbybutikker, aviser til å dekke bakken med, maskeringtape til toppen, og den lampeskjermen du ønsker. Jeg kjøpte mine skjermer hos skeidar til under 300 kroner stykk. Har du ingen gamle lampeføtter tilgjengelig, kan det kjøpes på bruktbutikker eller på finn.no. Totalt sett vil dette koste deg under en tredjedel av mange lamper i butikkene, om ikke enda mindre. Med andre ord, et godt og billig alternativ. Lampene er kanskje ikke de aller fineste, men som en midlertidig løsning, til jeg vil investere i noe jeg virkelig liker, fungerer de mer enn godt nok!

26.10.2015 kl.10:55

Ble veldig fint :)
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits