• 24.10.2015 - 10:21
24.10.2015

Hei til dere! Nå sitter jeg nydusjet i sofaen, inntullet i teppe, med julemenn på bordet, og The Carrie Diaries på tv-en. Med andre ord, en ordentlig kosestund. Om en liten stund drar jeg og Kristian til byen, hvor vi blant annet skal sjekke ut litt nye butikker og kafeer som har kommet . Det er så mye som skjer her i Ålesund for tiden, det er nesten sånn ikke klarer å holde meg oppdatert. Bare de siste to-tre ukene, har det åpnet fem-seks nye butikker, men det er igrunn bare kjekt! Endelig litt action her i byen også! 

Det ble ikke noe kveldsoppdatering i går, men jeg var rett og slett altfor trøtt. Jeg tror faktisk jeg la meg rundt elleve, haha! Kvelden ble i alle fall brukt på sofaen, med Nikita på skjermen. Jeg tente alle stearinlysene i leiligheten, og det ble så koselig. 


 Ha en fin lørdag dere! Vi snakkes. 

marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits