• 27.10.2015 - 09:27
27.10.2015

Det å bo alene har mange fordeler. Jeg kan gjøre stort sett som jeg vil, når jeg vil, jeg kan spise det jeg vil, og jeg kan legge meg akkurat når det passer meg. Jeg har "ingen" å ta hensyn til. Høres ikke det deilig ut? Vel en ting skal være klart, det perfekte liv er ikke helt perfekt. Nå sitter jeg her å gnager på en halvtørr skive med brunost. Ikke så luksuriøst om jeg skal være ærlig. Jeg elsker å bo for meg selv, men når det kommer til å handle mat er det ikke så kjekt når man er alene. Maten blir gammel før jeg rekker å spise den opp, og jeg som er utrolig kresen på hva jeg spiser, takler dette svært dårlig. Det ender med at jeg kaste utrolig mye, som igjen er veldig kjedelig. Så da har jeg prøvd å handle mindre. Det funket i hvert fall dårlig. Når du står der, og det eneste man faktisk har tilgjengelig er pasta og et glass pesto, er ikke stemningen helt på topp. Ikke noe kjøtt, og ingen grønnsaker, nei da er det ikke så mye å skryte av. Men nå skal jeg slutte å klage over mine problemer, poenget var bare å få frem at det perfekte aldri er helt perfekt. I kveld skal jeg hjem til mamma og pappa, så da blir det nok ordentlig mat på meg. Ellers får jeg bare være flinkere å skrive handlelister, og sette av mer tid til planlegging. Hehe. 

Her er en sniktitt på dagens antrekkHa en strålende dag! 

Karoline Stensrud

27.10.2015 kl.15:57

Er nok både fordeler og ulemper med å bo alene ja.. Men bare vær flink til å planlegg, finn nye spennende konkurranser, så skal det nok gå fint :-)
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits