• 28.10.2015 - 20:52
28.10.2015

 

I dag har jeg lyst å dele en oppskrift med dere. 

Lompe- og lefsepizza har vært utrolig populært den siste tiden, og det er med god grunn. Jeg har testet mange forskjellige varianter opp gjennom tiden, men min favoritt er uten tvil hvit lefsepizza. Det er såå godt, og ikke minst veldig enkelt. Det tar maks ti minutter fra du starter til maten står på bordet. Bedre kan det vel ikke bli i en hektisk hverdag? 

Til én porsjon trenger du

♥ 2 Lomper/lefser

♥ 3 ss Creme Fraiche eller rømme

♥ 1-2 fedd hvitløk

♥ salt og pepper etter smak

♥ litt oregano

♥ ost

♥spekeskinke

♥ tomat 

♥ ruccola 

 

Sett ovnen på 200 grader. 

Start med å blande Creme Fraichen, finhakket hvitløk, oregano, salt og pepper. Legg så to lefser på et bakepapir(på rist), og smør sausen utover lefsene. Topp det hele med ost. Pizzaene stekes i 3-5 minutter, avhengig av hvor godt stekt du ønsker den. Jeg liker den best når osten har blitt gylden, og bunnen er litt sprø, så jeg lar den stå i nesten 5 minutter. 

Når pizzaene er tatt ut av ovnen kan man legge på akkurat det man vil. Mine favoritter er spekeskinke, ruccola og tomat, men dette er smak og behag. 

Så godt, og så enkelt! Perfekt i en travel hverdag. 

Linn Therese Dagsland

28.10.2015 kl.21:20

Ønsker å takke deg for at du gir meg lesestoff denne onsdagskvelden! Superdupertakknemlig for at akkurat DU blogger <3 Ønsker deg en fantastisk kveld videre!

Karoline Stensrud

28.10.2015 kl.21:38

Har så lyst til å prøve ut denne oppskriften, men tar meg liksom aldri tid til det :( ! Så utrolig godt ut!!
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits