• 04.11.2015 - 21:27
04.11.2015

Hei ! Nå har jeg tatt en liten pause fra all oppgavesløsingen, noe jeg synes jeg fortjener. Jeg har regnet i hele kveld, jeg har faktisk ikke laget meg middag enda, så nå er det på tiden å ta seg en pust i bakken, få i seg litt mat, og oppdatere dere.

I går kom mamma hjem med et nydelig skinn av villsau til meg. (Jeg er veldig glad det er av villsau, for da får man et naturlig spill i det) Jeg har allerede funnet en fin plass til det her i leiligheten, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Kontorkroken min, som jeg enda ikke har vist dere, består av en gammel pult som onkelen min har laget, og en moderne plaststol fra IKEA. Plaststolen alene kan fort bli litt kjedelig, så hvorfor ikke sprite den opp med et skinn. Jeg ser dette har vært veldig populært den siste tiden, og det er kanskje litt mainstream, men det får bare være, for det er slik jeg vil ha det. Med skinnet i stolen ble det både godt og varmt å sitte, så når vinteren kommer blir nok dette min nye favorittkrok. 

Kontorkroken min er ikke på ingen måte ferdig, og det er fortsatt veldig tomt. Jeg skal henge opp et stort kart, pynte med tidsskriftsholdere og litt annet dill som egner seg på kontor. Jeg oppdaterer dere så fort jeg har fått det på plass. Ellers vil jeg beklage dårlige bilder, men møretiden byr virkelig på problemer. Jeg kom hjem halv fem, og før jeg rakk å pakke ut av handleposene min var det blitt ganske mørkt ute. Da må man ty til blits, noe som sjeldent er suksess.  

 

Henriette Celin

04.11.2015 kl.21:31

Å, så fint! Skinnfellen passet veldig med brunfargen på kontorbordet ^^

Mittfamilieliv

04.11.2015 kl.21:36

Så koselig! =)

Tattavkvinnene

04.11.2015 kl.21:53

Det ble superfint! Et sånt skinn piffer virkelig opp en ellers enkel stol :)

05.11.2015 kl.09:07

Koselig. Superfin lampe også =)
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits