• 06.11.2015 - 10:25
06.11.2015
Hei og god morgen til dere! Nå er jeg på reisefot igjen. Jorden rundt var kanskje en liten overdrivelse, men en tur Oslo sammen med mamma skal jeg i alle fall. Det skal bli så godt å komme seg vekk litt fra Ålesund. Selv om Oslo ikke er veldig langt unna, er det fortsatt nye omgivelser og nye plasser som skal utforskes, akkurat slik jeg liker det. Denne turen er først og fremst en studietur vel og merke, men det skal nok bli tid til litt kos inn i mellom, om jeg kjenner oss rett. Vi har blant annet booket bord på Villa Paradisio til kvelden, og det gleder jeg meg veldig til. Jeg prøvde også å bestille bord hos Pinerolo Americano, som tydeligvis har fått terningkast seks av ekspertene, men der var det selvsagt fullbooket hele helgen. Jeg pleier aldri ellers å bestille bord, men denne gangen hadde jeg lyst å prøve litt nye restauranter som jeg vet er populære, og da vil jeg ikke ende opp med å snu i døren. Litt kjedelig med Pinerolo Americano, men det får jeg heller ta igjen neste gang. Har hørt at det har kommet mange gode tapasrestauranter til Oslo den siste tide, så kanskje vi tester ut det. Utenom mat blir det litt trasking i Oslos mange vakre gater. Jeg har blant annet lyst til Frogner en tur, og så klart en tur innom Løkka, det høre med♥ Kjenner jeg begynner å glede meg skikkelig etterhvert som jeg skriver, haha. Om tiden strekker til blir det sikkert litt shopping også. Det er så mange fine butikker i Oslo som vi ikke har i Ålesund, slik som Malene Birger, Day et Birger Mikkelsen, og så klart kjedebutikker som Zara og Mango. Jeg tror denne helgen blir utrolig koselig, selv om vi ikke skal lenger enn hovedstaden. 

 

Hva skal dere i helgen? 

kamil88

06.11.2015 kl.10:31

Det er greit :)

Henriette Celin

06.11.2015 kl.13:35

Så gøy da! du må kose deg masse med studietur! og et veldig flott antrekk på deg i dag :-D

Camilla

06.11.2015 kl.16:29

Så kjekt med Oslotur! Anbefala tapas på Delicatessen på Aker Brygge :3

Karoline Stensrud

06.11.2015 kl.21:09

Så gøy :-D Elsker å dra til Oslo jeg også, enda det bare er en kort togtur unna :-) Selv skal jeg slappe av, jobbe, på konsert og i bursdag så det blir en travel helg! Ha en fin kveld! :-)
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits