• 07.11.2015 - 18:44
07.11.2015

Ah, det var deilig å endelig sette seg ned. Jeg har trasket rundt i byen fra klokken ett, og føttene er nå helt døde. Det er ikke bare bare å være turist. Med noen minutter på sengen, og føttene liggende høyt, skal jeg likevel være i stand til en liten spasertur senere i kveld. 

Jeg ble vekket av alarmen klokken syv, så stelte jeg meg, spiste helt nydelig frokost, før vi dro videre til forelesning. I dag hadde vi enda en firetimers økt, men som i går, gikk tiden relativt fort i dag også. Etter forelesningen dro jeg ned til sentrum alene. Det ble litt handling på Majorstuen, smoothie hos Joe and the Juice, en liten tur i Slottsparken, makroner og kaffe hos Pascal, og en liten runde på Karl Johan. Jeg har faktisk ikke kjøpt så mye til meg selv, jeg prioriterte julegaver og farsdagsgave denne gangen.  

Har dere hatt en fin dag?

Henriette Celin

07.11.2015 kl.20:59

Ah, Joe´s juice. Nam! hørtes ut som en fin dag da (:
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits