• 08.11.2015 - 17:25
08.11.2015

Nå er jeg tilbake i Ålesund etter en koselig helg i Oslo. I dag hadde vi bare noen få timer på oss i byen før vi måtte komme oss avgårde til flyplassen. Jeg nevnte for dere at jeg hadde veldig lyst å gå tur på Frogner i løpet av oppholdet, det fikk jeg gjort i dag. Etter frokosten var det bare å finne frem spaserskoene og komme seg avgårde. Vi gikk opp langs Karl Johan, gjennom Slottsparken og videre opp til Frogner, hvor vi hadde smoothiepause og en liten fotoseanse. Det var sååå koselig! Været var på topp, humøret var upåklagelig, og omgivelsene var vakre. Vi avsluttet det hele med en tur på operaen og en god kopp kaffe fra Steam.
Jeg skal vise dere flere bilder fra tuen enten i kveld eller i morgen, for nå er det farsdagsmiddag som står for tur. Ha en dag videre alle søte ! 

marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits