• 09.11.2015 - 09:45
09.11.2015

Teknisk sett var jeg ikke på besøk hos kongen, men jeg brukte noen minutter av søndagsmorgen i "hagen" hans. Slottsparken er så vakker, spesielt om høsten. Bladene er å finne i alle størrelser og farger, og man møter hundrevis av mennesker ikledd store vinterkåper, luer og hansker som er ute på søndagstur. Gatemusikeren sitter under kastanjetrærne og spiller en trall på trekkspillene sine, og menneskene ser overraskende blid. Mennesker forandrer seg helt på søndager. Man tar seg faktisk tid til å slå av en prat naboene, man løper ikke unna så for man ser dem. Man går tur i parken og hilser på folk man ikke kjenner. Man smiler og er glad. Så kommer mandag, og vi trekker oss tilbake. Vi trekker oss tilbake til vårt eget, og snakker ikke med fremmende før neste søndag. Vi mennesker er litt rare! 

Nå er vel ikke mennesker helt som dette, men når jeg gikk der i parken fikk jeg en følelse av en tilhørighet jeg ellers ikke kjenner. Jeg møtte mange forskjellige mennesker som stoppet opp og smilte eller sa hei. Om det er fordi det var søndag, eller fordi østlendinger er mer sosiale enn oss sunnmøringer, vet jeg ikke, men hyggelig var det uansett.  

Henriette Celin

09.11.2015 kl.12:24

For et stort og pent blad, og et flott antrekk! liker smykket :-D

Så pen hage han har da, hehe ;-P

Baatboerne

09.11.2015 kl.12:39

Flotte bilder! :)
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits