• 15.11.2015 - 14:27
15.11.2015

Hei og god søndag. Nå er jeg i full gang med å forberede til familieselskap. Jeg har stort sett feiret og spist kaker hver dag den siste uken, og i dag blir ingen unntak. Det blir masse søtsaker i dag også, men dette blir den desidert siste feiringen for i år. Uansett, jeg gleder meg masse til å få besøk av familien, og endelig få vist frem leiligheten min, og det er ingen ulempe å ha litt kaker på bordet heller. Før den tid er det enda mer rydding og vasking som er planen. Dere har sikkert fått inntrykk av at jeg ikke gjør annet enn å vaske og rydde for tiden, noe som forsåvidt er sant, men når man skal vise frem hjemmet sitt for første gang liker jeg at alt er i orden. Er dere ikke enig? 

Dagens antrekk består av mitt nye fløyelsskjørt fra Zara, som jeg har brukt litt for mye den siste tiden, og en gammel dusrosa topp fra Brandy Melville.


Sko: Jessica Simpson  Veske: Nine West  Klokke: Daniel Wellington 

Håper dere får en fin søndag! 

lisarorvik

15.11.2015 kl.15:00

Kjempe fint innlegg, ønsker deg en fantastisk dag :) (jeg var konkurranse ukens blogg, blir gjerne med)

Henriette Celin

15.11.2015 kl.19:29

En sukkersøt og fin topp! håper dagen din har vært super :-D
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits