• 22.11.2015 - 17:13
22.11.2015

For en herlig søndag! Vi startet dagen med hjemmelagde vafler, rørt jordbær, og litt tvtitting. Det er så deilig å ikke måtte gjøre noe HELE tiden. Etter noen lange og sløve timer på sofaen, tok vi turen ut i snøen. Det som skulle være en lengre gåtur endte med snøballkrig og klissvåte klær. Haha, det er rart hvor barnslig man blir så fort snøen kommer. Når vi kom inn igjen, og fikk skiftet til tørre klær, ble en stor kopp luxurious kakao toppet med marshmellows. Så godt og så usunt, men absolutt verdt det når alt kommer til alt.

Senere i dag blir det litt familiebesøk, før jeg må hjem og begynne med matteøving. Jeg har matteeksamen på førstkommende torsdag, og jeg vet egentlig ikke helt hva jeg tenker om det. Jeg føler jeg har relativt god kontroll, men samtidig vil jeg ikke være for "høy" på meg selv, det er sjeldent suksess. Så jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal gjøre, eller hvordan og hvor mye jeg burde øve. Jeg vil ikke ende opp med en dårlig karakter fordi jeg overvurderte meg selv.. Nå skal jeg ikke klage for mye, det hadde vært mye verre om jeg hadde vært helt clueless, men vi har alle våre problemer å slite med, så litt småklaging er vel lov?   

Sofie-Amunda

22.11.2015 kl.18:22

Så nydelige bilder

Martine Røren

22.11.2015 kl.18:56

Åhh, naaaam! Savna norske vaffle med rørt jordbær

Henriette Celin

22.11.2015 kl.20:47

Ååå, så god den kakaoen så ut! og så gøy med snø. Den kan godt komme her og snart :-D
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits