• 23.11.2015 - 19:36
23.11.2015

Hei til dere! Nå har jeg tatt meg tid til å svare på spørmålene fra spørsmålsrunden. 

Hva er favorittserien din? 

Jeg er virkelig en serieperson, og ligger gjerne en kveld alene på sofaen med noe kjekt på tven. Jeg har sett veldig mange forskjellige serier opp gjennom årene, men det er enkelte som har utmerket seg. Min absolutte favoritt er Gossip Girl, jeg trenger vel ikke forklare?  Ellers synes jeg White Collar er utrolig bra, og Drop Dead Diva er veldig koselig om du har lyst å bare slappe av og ikke tenke på så mye. Nylig så jeg The Carrie Diaries, som også er veldig koselig, men kanskje ikke så spennende. Jeg og Kristian ser også Nikita sammen, og jeg synes også den serien er utrolig bra og veldig spennende. Alt i alt er det Gossip Girl og White Collar som er mine favoritter. 

Favoritt reisemål? 

Hele verden, hehe, neida, joda. Dette synes jeg er et vanskelig spørsmål. Jeg har i løpet av mine 19 år opplevd, og besøkt, ekstremt mange forskjellige og vakre plasser, men likevel er det Italia som ligger mitt hjerte nærmest. Firenze og Desenzano del Garda  er nok mine favoritt plasser. Ellers er jo New York helt magisk. Følelsen av å stå på Top of the Rock og se utover byen er helt ubeskrivelig. Jeg synes også Stockholm er en veldig fin by, som mange, dessverre, undervurderer.

Favoritt sminke? 

Når det gjelder kremer og hudrens er Clarins absolutt det beste jeg noen gang har prøvd. Jeg har ikke annet å si enn at Clarins er fantastisk. Når det gjelder mascara har jeg prøvd ekstremt mye, og veldig mye er dårlig. Også de dyre merkene. Overraskende nok er Max Factor min favoritt og har vært det de siste fem årene. Jeg liker å prøve ut litt forskjellig inn i mellom, men jeg vender alltid tilbake til Max Factor. Ellers bruker jeg litt forskjellige sminkemerker, jeg bruker Chanel foundation, Bobby Brown brynskygge, Blush fra Rimmel og Solpudder fra Kiko. 

Must i vintergarderoben?

Jeg tenkte kanskje å lage et eget innlegg om dette, men kort oppsummert er det nok skjerf, ullgensere, fine skoletter og store ullkåper som er et must for meg denne sesongen. 

Hva studere du? Hvordan trives du? Er det vanskelig og angrer du?

Jeg studere økonomi og administrasjon på Høgskolen i Ålesund. Jeg har lenge drømt om Norges handelshøyskole og det var i grunn planen, men siste halvåret før vi skulle søke på skoler begynte jeg å vurdere Ålesund. Tidligere virket dette helt utenkelig, men jo mer jeg tenkte på det, jo mer fristende var det å blir værende i hjembyen min. Jeg hadde jo tross alt egen leilighet, det hadde jeg ikke hatt om jeg hadde flyttet til Bergen. Jeg satte likevel NHH på andrevalg, bare i tilfelle jeg skulle ombestemme meg, men det gjorde jeg heldigvis ikke. Så da ble de økonomi og administrasjon her i Ålesund.

Dette er et studie som passer meg helt perfekt. Jeg er veldig glad i tall og den slags, så da kan vel ikke økonomi passe bedre? Jeg trives utrolig godt på skolen. Jeg har fått mange nye og gode venner som jeg går godt overens med. Selve studieopplegget synes jeg er litt kjedelig, men jeg har hørt at det er veldig vanlig på første året. Jeg vet neste halvår også blir litt av det samme som nå, men andre året tror jeg blir bedre. Hvis ikke har jeg i alle fall en utveksling å se frem til på tredje året. 

Jeg synes ikke studiet er spesielt vanskelig nei. Jeg er ikke veldig glad i typiske lesefag, så de fagene synes jeg kan være litt utfordrende, nettopp fordi jeg ikke liker de. Matte og økonomidelen derimot synes jeg går ganske bra. Om du sliter i matte til vanlig, vet jeg ikke om dette er studiet for deg, men for all del, alt kan øves på. Det er ikke umulig. Og tilslutt, nei jeg angrer ikke. Jeg kunne faktisk ikke hatt det stort bedre. 

Hvem er dine nærmeste venner?

Jeg synes slike spørsmål er så vanskelige, for jeg liker ikke å rangere vennene mine. Så klart har man noen som er litt nærmere som man kan fortelle alt til, for meg er dette min kjære barndomsvenninne Catrine, men videre utover det er det vanskelig å si hvem som er de nærmeste. Jeg er like glad i alle vennene mine, håper det er et greit svar?

Hvor lenge har du og kjæresten din vært sammen, og hvordan møttes dere?

Vi møttes gjennom en venninne av meg for ca tre år siden, og har vært sammen i nesten to og et halvt år♥

Hva er ditt mål i livet?

Jeg har veldig mange mål. Først og fremst er målet å være lykkelig, i alle fall så lykkelig som mulig. Dette innebærer å starte familie og ha de jeg er glad i rundt meg. I løpet av livet har jeg også lyst å reise jorden rundt, og få oppleve den vakre verdenen vi bor i. Når det kommer til jobb, så ønsker jeg å starte noe selv, som jeg og mine kan leve av. Jeg vil ikke være økonomisk avhengig av noe eller noen. Forhåpentligvis blir ikke dette altfor lenge til jeg har mitt eget firma ;) Ellers har jeg som mål å være god og snill med de rundt meg, og sette pris på alt jeg har. Man vet aldri når det tar slutt!

Favorittblogger?

Caroline Berg Eriksen, Eirin Kristiansen, Voe, Cath in the City og Angelica Blick. Jeg liker blogger som inspirerer!

Hva gjør du på fritiden? Trener du noe? 

Fritid? Hva er det? Neida, det har blitt litt sånn de siste to-tre ukene. Det har gått i ett med skolearbeid så jeg har ikke hatt så mye tid til overs, men det er jo ikke helt sånn til vanlig. Til vanlig pleier jeg ofte å være med vennen mine. Jeg bruker også mye tid på bloggen, jeg jobber, er med familie og kjæresten min. Om jeg har litt tid til overs en kveld sier jeg ikke nei til en alenekveld på sofaen heller. 

Når det gjelder trening, vil jeg påstå jeg trener ganske mye. Ikke de siste ukene vel og merke, men det har vært litt unntakstilstander. Vanligvis trener jeg ca tre ganger i uke, om ikke mer. Dette er en del av livet mitt jeg holder utenfor bloggen, for jeg har rett og slett ikke nok kunnskaper på dette området til å skrive noe om det. Jeg trener slik jeg liker å trene, om det er helt riktig fra boka vet jeg ikke, men det fungerer for meg. Jeg vil liksom ikke oppfordre til noe som kanskje er uheldig for kroppen. Så derfor holder jeg meg unna å skrive om trening og kosthold, fordi jeg faktisk ikke vet nok til å kunne oppfordre til noe.

 

Noe du lurer på til neste gang? 

marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits