• 30.11.2015 - 16:39
30.11.2015

Hei! 

Idag tenkte jeg å tipse dere om noen helt FANTASTISKE hudpleieprodukter. Jeg pleier vanligvis ikke å tipse om slikt, men disse produktene synes jeg alle fortjener å vite om. Jeg har brukt Clarins sin krem/gelé i sikkert fire år, og rensen i nesten tre, mens peelingen er et nyere produkt for meg. Jeg har opp gjennom tenårene brukt mye forskjellig, men jeg vender alltid tilbake til Clarins. Det er det som fungerer best, i alle fall for min hud. 

Peel: Denne bruker jeg ca 3 ganger i uken. Jeg starter med å vaske huden med varmt vann (slik åpner du porene), så påfører jeg et tynt lag med peelingen i sirkelbevegelser, før jeg vasker av. Denne bør ikke brukes hver dag, ettersom peeling kan være litt hardt for huden. 

Cleansing gel: Denne bruker jeg to ganger og dagen, morgen og kveld. Etter jeg har peelet huden, påfører jeg et tynt lag med denne over hele ansiktet. Litt ekstra på de utsatte plassene. Jeg vasker så av med iskaldt vann, dette for å lukke porene. Tilslutt tørker jeg over ansiktet med en håndduk. 

Gelé: Denne er nesten som en helt vanlig hudkrem, bortsett fra at den ikke er like fet, noe som passer godt til min hud. Denne bruker jeg også to ganger om dagen, etter jeg har renset huden. Når jeg har påført geléen bruker jeg å vente 5-10 minutter før jeg starter med sminke. Da får huden god tid til å trekke til jeg fuktigheten fra kremen.

 

Dette er uten tvil de beste produktene for min hud,. Jeg merker utrolig stor forskjell fra de dagene jeg renser huden, og de dagene jeg glemmer det. Samme med kremen, de dagene jeg glemmer å smøre meg med krem, trekker foundation seg mer inn i huden, og den holder dårligere. Clarins sine produkt er ikke ekstremt dyre, mer kostbar enn produktene du får i dagligvarebutikkene, men resultatet er virkelig verdt det. Jeg legger gjerne ut litt ekstra penger på gode produkter! 

Har dere noen produkter å anbefale? 

Susanne <3 :*

30.11.2015 kl.17:07

Jeg bruker den blå serien fra Clarins, hydraquench tror jeg den heter, den er veldig mild og er kjempedeilig og smøre på huden. I tillegg bruker jeg de klassise produktene i hvit tube(beauty balm) :-)
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits