• 04.12.2015 - 16:20
04.12.2015

Jeg vet bloggingen ikke har vært på topp den siste uken. Den har vært langt i fra topp, jeg ville heller sagt elendig. Jeg setter så uendelig mye mer pris på kvalitet enn kvantitet, men når trærne utenfor og hvordan himmel skifter farge i løpet av dagen er alt man ser, har man plutselig ikke så mye å dele. Noen vil vel si å ikke dele noe ville vært bedre, men det gjør nesten litt vondt. Jeg klarer liksom ikke ta tankene helt vekk fra bloggen, selv om jeg har 10 000 andre ting surrende i hode. 

 

Nå er eksamen overstått, men jeg så ufattelig sliten. Jeg klarer ikke helt å glede meg over det, for kroppen har ikke mer energi. Jeg har ikke nok energi til å være glad. Ganske dumt for denne eksamen har jeg virkelig jobbet for, og jeg synes selv jeg fortjener å kunne feire, men jeg klarer det ikke. Jeg har gjennomsnittlig lest 10-12 timer hver dag de siste fire dagene. Jeg vet det bare er min feil at jeg ikke prøvde å henge med fra august av, men sånn ble det. Gjennom pensum måtte jeg, så 10-12 timer lesing for dag er bare et resultat av min dumskap. 

Selv om det hele kun er min egen feil, har jeg slitt meg totalt ut. Jeg har møtt veggen. Å våkne med så sterke smerter i hode at man ikke tør å reise seg i frykt av å falle sammen ,er ingen god følelse. Å måtte bli hentet hjem, av pappa fordi jeg ikke klarer å forsørge meg selv er i alle fall helt forferdelig. Det er nesten flaut å innrømme. Nå har jeg heldigvis klart å komme meg tilbake til leiligheten, men jeg formen er langt i fra bra. Jeg er sliten og forkjølet. .Å hente seg mat på kjøkkenet er et stort tiltak. Å lage mat er nesten umulig. Lunsjen i dag, som besto av stekt svinekjøtt, havnet på gulvet. Det var vel for mye å håpe på, at jeg er i stand til å lage mat.

Akkurat nå er sofaen min beste venn, og jeg har ingen planer om å ende det forholdet. I alle fall ikke før om noen timer. Jeg skal prøve å sove litt, og bare tenke på positive ting. Hvis jeg i det hele tatt skal tenke. Mest sannsynlig skal hjernen få hvile litt.

Eller så beklager jeg at jeg ikke har svart på alle de koselige kommentarene. Jeg har lest hver og en av de, men har ikke orket å svare. Jeg har igrunn ikke orket noe. Men selv om dette har vært en grusom uke, kom det noe positivt ut av det. Jeg tror eksamen gikk bra. Men til tross for det vil jeg likevel råde alle dere fremtidige studenter, som ikke har fått erfare hva et ordentlig skippertak betyr, begynn tidelig. Alle de "fritimene" man har, bruk de. Det er det de er til!

Håper alle har hatt en fin fredag så langt, og får en fantastisk helg! 

marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits