• 07.12.2015 - 11:25
07.12.2015

Det er ikke til å legge skjul på at jeg alltid har elsket store luksuriøse bygårdsleiligeter med store vinduer og en takhøyde utenom det vanlige. Helt siden jeg var liten har jeg ønsket å bo en slik, og det har jeg fortsatt.  Med årene har jeg likevel fått øynene opp for det moderne, med enkle flater og rustikke detaljer. Det er så pent. Noe av det tøffeste som finnes er moderne arkitekttegnede hus, tilpasset de som bor der. Om jeg noen gang får mulighet til det, ønsker jeg å få tegnet et hus, tilpasset meg og mine behov, i en relativt moderne stil, med store vinduer og praktiske løsninger. Jeg vil ha stor hage med egen liten dam og fine oppholdsområder, jeg vil ha walk-in-closet på størrelse med Kim Kardashian sitt, jeg vil ha sjøutsikt, og kanskje viktigst av alt, jeg vil ha en Slettvoll Ray stol. Hah, det er vel lov å ha litt materialistiske drømmer? 


I dag er jeg hjemme hos mamma og pappa. Jeg har blitt ekstremt forkjølet, og har så vondt i munne at jeg nesten ikke klare å svelge. Da måtte jeg ty til Toro Aspargessuppe til frokost, heh. Jeg kan ærlig si posesupper er ingen favoritt, men i den tilstanden jeg er i nå er ikke stavmikser og avanserte ingredienser et alternativ. Så all ære til Toro, som reddet dagen min. 

Håper dere får en fin mandag, og en fin start på uken!

Karoe

07.12.2015 kl.12:51

Aw, herlig!

marienilsen

07.12.2015 kl.23:27

Karoe: ikke sant ! :D
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits