• 16.12.2015 - 21:52
16.12.2015I dag var jeg og pappa på en liten og fin fjelltur. De siste månedene har det uten tvil vært lite trening på meg, så det var veldig deilig å endelig komme seg ut og få bevegd seg litt. I tillegg er det fantastisk å kunne gå i så flotte omgivelser, og jeg synes det er veldig trist at jeg ikke gjør det oftere. På slike turer klarer jeg å koble helt av, og fokuserer på det som er her og nå, ikke hele tiden stress over det som kommer i morgen. Det tror jeg alle kan ha godt av i ny og ne, bare koble av og ta en pause fra "virkeligheten".

Etter fjellturen hadde jeg og mamma jentekveld i byen.Vi var på kafé, spiste både middag og tok en kaffe, før vi handlet siste rest av julegavene. Det var en ordentlig koselig kveld. Nå er jeg kommet meg tilbake i sofaen og ser sluttminuttene  av håndballkampen. Skikkelig nervepirrende kamp, men jeg har troen på at Norge fikser det tilslutt. 

Håper alle har hatt en fin dag! 

Charlotte!

16.12.2015 kl.22:09

fine bilder =)

marienilsen

17.12.2015 kl.14:53

Charlotte!: tusen takk!
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits