• 21.12.2015 - 16:36
21.12.2015

Nå var det godt å endelig få sette seg ned! Jeg og onkel har flydd rundt på stort sett alle matbutikkene i hele Ålesund for å handle inn alt vi trenger til jul, og jeg skal love dere det ble en del poser. Julegodt, nøtter, pølser, ribber, brus og egentlig alt annet som kanskje ikke er nødvendig, men samtidig hører med i julen. Vi var heller ikke de eneste som hadde tatt turen ut i dag, alle butikkene var overfylte og køene var lange som bare det. Det er likevel noe koselig med det, julehandel med overfylte butikker og titalls av bekjente. Er dere ikke enige?Da vi var ute å handlet var pappa så snill og hjalp meg å vaske her i leiligheten. Vasking og rydding har virkelig blitt nedprioritert de siste dagene ettersom alle vennene mine har kommet hjem til jul, og jeg nettopp er ferdig med eksamen. Lysten på enda mer arbeid har vel heller ikke vært stor om jeg skal være ærlig. Nå er det i alle fall rent og pent her, og jeg er i grunn klar for jul. 

Vi slo til med ordentlig god og usunn lunsj, det er jo bare jul en gang i året.

I kveld skal jeg pakke inn gaver, lage karameller, se en eller annen julefilm og pakke bagen, for i morgen drar jeg hjem til mor og far. Det skal bli koselig å kunne komme hjem, være gjest, og ikke hele tiden måtte gjøre alt selv. Det har jeg savnet litt. Det er jo veldig fint å bo for seg selv, men det er godt å ha noen rundt seg en gang i blant, spesielt nå i julen. Jeg synes i grunn ganske synd på alle voksne der ute som må stelle i stand alt til jul selv. Jeg blir helt skjelven bare av tanken, og krysser fingrene for at det er lenge til det blir min tur. Jeg foretrekker å være medhjelper jeg, heh!

(Jeg må bare beklage bildene jeg legger ut for tiden. Her i byen regner det stort sett hele tiden, og det skaper litt utfordringer på fotofronten. Dere bloggere kjenner dere helt sikkert igjen) 

Har dere hatt en bra dag? 

Anita Fossberg

21.12.2015 kl.16:51

Elsker genseren din! Og mye folk i butikker er liksom litt av greia, selv om det kan være utrolig slitsomt :)

marienilsen

21.12.2015 kl.16:58

Anita Fossberg: tusen takk! Ja du har helt rett i det, det er utrolig slitsomt der og da, men i ettertid er det en del av kosen nå i førjulstiden :)
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits