• 24.12.2015 - 14:03
24.12.2015

God morgen, og god jul til dere alle. Nå sitter jeg i sofaen og koser meg med julefilmer, i mens jeg venter på at klokken skal nærme seg fem og det er middagstid. Det er så koselig, sitte i pysjen, forann tven med en hel del godt å spise foran seg. Vel og merke ikke godteri for min del, men julekaker og frukt fungerer det også. 

Tradisjonene tro ble det julestrømpe i år også, men siden jeg ikke spiser godter måtte nissen aka mamma og pappa være litt kreativ denne gangen. I år var julestrømpen fylt opp med flere ulike magasiner, noe som passer perfekt i disse dager. Hva er vel bedre enn å sitte timesvis på første juledag å lese? Det er i alle fall min plan, og med så mye godt lesestoff har jeg virkelig noe å se frem til. Nå aller først skal jeg kose meg enda mer med julefilmer, litt julebesøk, før det blir middag og gaver senere i kveld. Jeg håper alle sammen får en strålende julaften, og koser dere mye! Vi snakkes!

STINECHARITE

24.12.2015 kl.14:49

Så koselig med blader isteden for godteri da :) God jul :)

Henriette Celin

24.12.2015 kl.17:10

Så herlig med kaffe of magasiner! og vi spiser også julemiddag nå i 17 tiden ^^

ha en flott julefeiring da du <3
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits