• 30.12.2015 - 12:00
30.12.2015

De siste dagene har gått i ett. Jeg har faktisk ikke  logget på pcen på over fire dager, noe som er ganske uvanlig, men skikkelig deilig. Søndag tidelig på morgenen dro vi på hytta. Vi hadde ikke så mye tid der inne, men den lille tiden vi hadde ble brukt til juletrejakt, aking, brettspill og kos.  Skal si det var godt å logge av litt, og ikke tenke på så veldig mye. 

Mandag gikk turen videre til Fosnavåg. Der ble det Tapaskveld sammen med Julia og noen av hennes venninner. Det var utrolig koselig, og for ikke snakke om maten, det var så utrolig mye godt der. Jeg klarte virkelig ikke begrense meg. Jeg tror nesten aldri jeg har vært så mett i hele mitt liv, men det var absolutt verdt det. I tillegg var det en fryd for smaksløkene å endelig få noe annet enn julemat og norsk tradisjon. For all del, jeg elsker julemat, men det er godt med litt annet inn i mellom, selv nå i julen. Uansett, det  ble en morsom kveld med litt forskjellige spill og prat. Tror faktisk vi satt oppe til nærmere halv fire og spilte spill, og det merket jeg på kroppen dagen etter.

I går kveld hadde vi et lite "selskap" her hjemme, noe som var utrolig koselig. Mye god mat, og enda mer spill, haha. Tidligere på dagen var jeg på Moa og kjøpte litt småtteri for pengene jeg fikk til jul, og jeg tenkte å vise dere innkjøpene senere i uken. 

Litt bilder fra dagene på hytta 

 


Henriette Celin

30.12.2015 kl.14:11

Så herlige og fine bilder! ah, så koselig ut :-D

og sikkert godt å få koblet helt av med null nettverk og. Hørtes ut som noen super fine dager, og kjekt med så god mat, brettspill, juletrejakt, og aking. Ha en fin dag <3

marienilsen

30.12.2015 kl.15:14

Bergensergenser: tusen takk! Ja det var en ordentlig koselig tur ! Ha en fin dag du også <3

Henriette Celin

30.12.2015 kl.15:29

SV: Så bra da :-D og takk<3

Emilie-Therese

30.12.2015 kl.16:21

Herlige bilder :D
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits