• 23.01.2016 - 11:25
23.01.2016

Dette innlegget var skrevet i går, men ble tydeligvis ikke postet.. 

1. Hvor gammel er du om 5 år? Gammel.. Neida, om fem år er jeg 24. Har hørt at man er på sitt beste i den alderen, så jeg ser ikke så mørkt på det.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Julia.

3. Hvor høy er du? 167.5, den halvcentimeteren er veldig viktig! 

4. Hvilken film så du sist? Huff, det husker jeg virkelig ikke. Det var sikkert en eller annen romantisk komedie på TV2 livsstil. Er egentlig ikke så glad i å se film, jeg foretrekker serier.

5. Hvem ringte du sist? Stokke AS, faktisk. 

6. Hvem ringte deg sist? Mamma

7. Hva stod det på den siste sms?en du fikk? "Gikk ned eg, heilt nedfryst bil..Kom når du e klar:)"

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Ringe uten tvil. Sms tar så lang tid.

9. Hva er ditt favorittsted? Det er så mange plasser, men jeg tror after all, så må det være på toppen av hotellet vi bodde på i Firenze. Finere plass skal du lete lenge etter. 10. Hvilket sted foretrekker du minst? Alle plasser hvor det er mørkt og jeg er alene. Hehe, jeg er ganske mørkeredd. 

11. Når så du moren din sist? På onsdag.

12. Hvilken øyenfarge har du? Litt usikker faktisk. Jeg har en god blanding av blå, brun, grønn og litt gul, men det er vel kanskje blått som står i passet eller der man finner slik informasjon. 

13. Hvilken julesang er din favoritt? Driving home for Christmas- Chris Rea. 

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er gift.

15. Når våknet du i dag? 6:30, jeg liker å ha god tid om morgenen. 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Godt spørsmål. Om ti år er jeg 29, jeg er vel kanskje gift, men om jeg har barn vet jeg ikke. Jeg er ganske sikker på at jeg har startet noe egent innen den tid, og håper jeg kan leve godt av det. Eller så tror jeg at jeg har pusset opp hele huset jeg bor i nå, reist rundt store deler av verden og studert en eller annen kul plass. Jeg er litt sær, men jeg har faktisk lyst å slå meg til ro i Ålesund, om jeg har gjort det om ti år er jeg langt i fra sikker på, kanskje jeg bor i utlandet. Hvem vet? 

17. Hva skremte deg om natten som barn? Dette er egentlig litt flaut å si, men jeg var livredd for nisser. Ikke julenissen som kom på julaften, men fjøsnisser og den slags. Ellers var jeg kjemperedd for troll og andre skumle vesener. 

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Et eller annet klipp Kristian viste meg av en fyr som sang kleine kjærlighetssanger til fremmede jenter. Haha, det vær sykt artig. 

19. Hva er din beste egenskap? Jeg bryr meg veldig om de rundt meg, og jeg passer på at alle har det bra. Jeg liker ikke å se andre ha det vondt eller føle seg utenfor. 

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er fryktelig utålmodig og rastløs, samtidig som jeg er veldig flink til å utsette ting. Feks tømme oppvaskmaskinene eller lese pensum.  

21. Sover du med eller uten klær om natten? Jeg sover med klær, masse klær. Jeg fryser så og si hele tiden, så hvis jeg ikke sover med ullsokker og klær på, er det fare for at jeg fryser i hjel. neida, joda, det er ikke så gale, men dere skjønner..

22. Hvor mange puter har du i sengen? 3, en gigapute som jeg sover med hver natt, en gjestepute og min elskede pillow pet. 

23. Hva er det rareste du har spist? Smalahove, det var grusomt. 

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Barføtt, utenom når jeg sover. Da må jeg ha på sokker.. Sært, jeg vet. 

26. Hva hører du på akkurat nå? Akkurat nå hører jeg ikke på noe. Jeg klarer ikke konsentrere meg med musikk..

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Saltkarmellis, eller jordbærsorbet. 

28. Hvilken dessert er din favoritt? Jeg er et skikkelig kakemenneske, så jeg spiser det meste, hehe. Får jeg velge helt fritt blir det gjerne noe med mye bær, slik som pavlovakake, eller sjokoladefondant. 

29. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg har faktisk vunnet en del ting opp gjennom livet, men det aller største er turen til USA og Canada. Jeg lagde en video om den gylne regel, og den falt heldigvis i smak hos juryen. Turen til USA og Canada er nok en av de beste opplevelsene jeg har hatt. Så mange fantastiske mennesker og så mange opplevelser. Ellers vant jeg 7000 i lotto en gang. Det kom godt med.30. Liker du kaffe? JA! Jeg kunne ikke levd uten kaffe. 

31. Hva drikker du helst til frokost? Kaffe og juice.

32. Hvem var din favorittlærer på vgs? Jeg er veldig fornøyd med de fleste lærene mine på vgs, men den jeg likte aller best var nok Solveig i Økonomistyring.

33. Kan du spille poker? Jepp! 

34. Hva har du spist i dag? To skiver, og en yoghurt. (Dette er skrevet 14:30, så har sikkert spist en del siden det) 

35. Nevn en historisk personer som interesserer deg? Joachim Rønneberg. 

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Radio Ålesund, det hører med hver morgen på vei til skolen. 

37. Vil du ha barn? Ja, men det er lenge til. 

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk og Spansk. Og så er jeg brukbar i svensk og forstår dansk. 

39. Sover du på en spesiell side? Venstre siden. Alltid. 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet. Hadde jeg bodd på en litt varmere plass hadde jeg badet i havet hver dag! 41. Hva bruker du helst penger på? Mat! Det er litt trist, men sant. Eller så er jeg ikke redd for å bruke penger på reise heller. 

42. Eier du dyrbare smykker? JA, har en ganske kostbar diamantring jeg fikk til konfirmasjonen min. 

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Det er så mye rart. Farmen er alltid kjekt, og så liker jeg godt KUWTK. Det er kjekt å se på noe som er fjernt fra min virkelighet. Jeg er også ganske opptatt av politikk, så jeg får også ofte med meg debatten. 

44. Hva skal du gjøre i helgen? I dag skal familien ut å spise, og senere skal jeg og Kristian bare slappe av. Lørdag blir det nyttårsbord med NLU og søndag vet jeg ikke helt enda.

45. Kan du stå på slalom? Jepp, har stått siden jeg var tre. 

 46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være ærlig, og morsom. Folk som er høy på seg selv, kan bare ryke og reise.  Neida, men slik folk får jeg bare vondt av. Jeg blir ikke imponert av BMW og de stramme buksene liksom. 

47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? En eller annen samsung lyd. Den er i grunn ganske spesiell. 

48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? Jeg trener mye, og er avhengig av kaffe. 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En lighter. 

50. Er du sosial? Ja det vil jeg påstå. Jeg er veldig glad i å være sammen med gode venner, kjæresten eller familien, samtidig får jeg ikke panikk om jeg ikke har planer til en hver tid. Jeg liker godt å ha litt tid for meg selv, slik jeg kan lade batteriene, men jeg er ekstremt glad i å være med folk. 

Karina Larsen

23.01.2016 kl.15:55

Gøy å lese! Fine bilder. Håper du får en kjempe fin helg! :)

line cecilie

23.01.2016 kl.15:58

fine svar,fine du!
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits