• 26.01.2016 - 18:45
26.01.2016

Hei! I dag tenkte jeg å vise dere noen av mine sminkefavoritter. Jeg skal ærlig si sminke har aldri vært min sterkeste side, men den siste tiden har jeg turt å eksperimentere litt, og nå begynner jeg å få "litt" peiling. For min del er kvalitet veldig viktig, og jeg legger gjerne ned litt penger i ekstra gode produkter. Da spesielt hudsminke. Det har man virkelig igjen for når man blir litt eldre. 

Det betyr imidlertid ikke at alle dyre produkter er bra. Når det gjelder maskara for eksempel, har jeg erfart at billigere merker ofte er bedre. Max Factor blant annet. De har utrolig mange gode maskaraer. De holder seg hele dagen, og gir akkurat den effekten jeg ønsker. Jeg har ganske lange vipper fra før av, men lite volum, så da passer Max Factor sin volummaskara perfekt.  Det siste halvåret har jeg også prøvd Volummaskaraen fra Jan Thomas, og jeg synes den også fungerer kjempebra. Noen ganger drysser den litt, men langt i fra så mye som mange andre dyrere merker.  

Jeg har jo også tipset dere om øyenskyggen fra H&M. Den har blitt brukt mye allerede, og har blitt en av mine absolutte favoritter i sminkevesken. Der gjorde jeg meg virkelig et kupp. Ellers bruker foundation fra Chanel. Den synes jeg er helt perfekt for min hud. Den har middels dekkevne, og den ser veldig naturlig ut på. Den er igjen litt dyrere, men absolutt verdt pengene. Når det gjelder bryn, som kanskje er det viktigste av alt, har Bobby Brown blitt en soleklar favoritt. Jeg liker et naturlig resultat, og da er ingenting bedre enn denne skygg. Hvis jeg skal pynte meg litt ekstra til hverdags slår jeg gjerne til med leppestift. Her er min favoritt Chanel i fargen 61. Den er nydelig, og passer veldig godt til oss med grønnskjær i øynene. 

Uansett hvilken sminke man går for, og hvilke merker man foretrekker, snakk alltid med fagfolk. Da får man utrolig godt hjelp, og man finner de produktene som passer best til en selv. Chanel foundationen min for eksempel, den finnes i mange farger som nesten er lik min, men som går i helt andre toner. Det er slikt man kanskje ikke legger merke til i butikken, men når man kommer hjem ser man at den enten er for gul eller for rød for sin egen hud. Det er skikkelig sure penger det, å kjøpe dyre produkter som man ikke kan bruke. 

Har dere noen gode sminketips? 

Lise brevik

26.01.2016 kl.19:31

Så fint innlegg:)

lisarorvik

26.01.2016 kl.19:54

Så mange fine og gode produkter :)

Hannehm

26.01.2016 kl.21:22

elsker slike innlegg :D

Rebecca Sætre

26.01.2016 kl.22:30

enig med Hanne, elsker sånne innlegg! er så glad i nye sminkeprodukter jeg aldri har prød før, derfor er det veldig gøy når andre skriver om sine favoritter. jeg elsker mac sin prep+prime spray, et must!
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits