• 28.01.2016 - 18:47
28.01.2016

I dag er en sånn dag hvor alt er svart og jeg bare har lyst å krøllen meg opp under dynen og ikke stå opp igjen på lenge. Jeg er trøtt, jeg er sliten og jeg er oppgitt. Livet er i grunn bedre enn noen gang, men i dag er jeg bare så sliten og lei. Jeg er lei av skole. Jeg er lei av å ikke forstå noe som helst. Jeg har nesten aldri kjent på den følelsen før, at jeg virkelig ikke forstår. Det gjør meg fortvilt og oppgitt, og jeg har mest lyst å bare grine. Grine i håp om at det hjelper, men jeg vet at det ikke gjør det. Det letter litt på trykket, men det kommer fort tilbake.

Dette skoleåret har vært et av de beste noen sinne, sosialt sett, men faglig har det vært tøft. Før jul gikk det egentlig veldig greit, men nå, nå er ingenting greit. Jeg vet det har mest med min egen innstilling å gjøre, men når motivasjonen er lik null. er det ikke lett. Jeg vet ikke helt hva som har skjedd. Jeg alltid jobbet hardt på skolen, og egentlig alltid hatt motivasjon, men ikke nå. Fagene jeg har i år er heller ikke så vanskelig, så hvorfor jeg sliter sånn vet jeg ikke. Dette er jo fag jeg egentlig liker og har valgt selv, men nå virker det meste helt håpløst. Jeg har i grunn mest lyst å bare gi opp, men det skal jeg ikke. Jeg skal stå på, og jeg skal lykkes, men det kommer til å bli hardt. Det jeg trenger er en god dose motivasjon, viljestyrke, og positive tanker. Jeg liker egentlig ikke å klage over slike ting som dette på bloggen, men som jeg har sagt, jeg skal prøve å være litt mer personlig. Jeg skal være ærlig å si jeg har det vanvittig bra sånn ellers i livet, men på skolefronten mangler jeg motivasjon. Jeg er helt sikker på at jeg ikke er den eneste, så jeg håper og tror det er flere som kjenner seg igjen i hvordan jeg har det. 

Ellers vil jeg ønske alle en fin kveld, og håper der har det bra! I morgen skal jeg prøve å komme med litt mer motiverende ord, og vise dere at jeg egentlig ser ganske lyst på livet. 

 

Line

28.01.2016 kl.18:53

Det er deilig å gråte noen ganger, så du burte bare gjøre det! Hehe!

Catrine din beste venn <3

28.01.2016 kl.21:19

E har troa på de. De kommer til å bli bedre, bare stå på! <3

31.01.2016 kl.17:10

Håper du ikke slutter å blogge :(
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits