• 01.02.2016 - 16:25
01.02.2016Etter min mening er det ingenting som er bedre enn et varmt bad med såpeskum, tente duftlys og noe godt i glasset. Det er i alle fall ingenting som er bedre på de dagene hvor stressnivået er høyt, musklene er anspent, og kroppen er sliten. Et varmt bad er virkelig terapi både for kropp og sjel.

En av mine store materialistiske drømmer her i livet er et stort bad, og badekar med fin utsikt. Haha, jeg hadde ikke hatt noe i mot å ligge i badekaret og se utover vinrankene i Toscana, eller pulserende Manhattan. Kan dere tenke dere noe bedre? Jeg drømmer om det, men enn så lenge for jeg nøye meg med mitt 1.40 lange badekar i leiligheten, og bare være evig takknemlig for at jeg ikke har et knøttlite dusjkabinett. Da hadde jeg fått klaustrofobisk anfall hver gang jeg dusjet. 

Ser det ikke herlig ut? 

marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits