• 03.02.2016 - 12:53
03.02.2016

Leppestiftene fra Chanel fortjener alle jenter å prøve. Fargene er helt nydelige, de sitter utrolig bra, og man føler seg rett og slett noen hakk bedre når man har den på. Chanel gir deg ikke bare produktet, men også en følelse. En følelse av å være fresh. Jeg vet for mange er det kjedelig å bruke flere hundre kroner på en leppestift, men jeg lover dere, det er verdt det. Den får i alle fall meg til å føle meg litt bedre, selv på de verste dager. Når håret står til alle kanter, eller huden er tørr og ekkel, gjør det seg virkelig med litt ekstra farge på leppene. 

Da jeg var i byen forrige helg gikk jeg til innkjøp av enda en ny leppestift. Jeg valgte den samme fargen som jeg har brukt tidligere, for den passer mine farger veldig godt, og jeg synes den er fin til en hver anledning. Både til fest og hverdags. 

Dette innlegget er ikke på noen måte sponset, jeg vil bare at alle skal vite om dette fantastiske produktet. Det er virkelig min favoritt leppestift, og jeg kommer mest sannsynlig aldri til å gå tilbake til noen av billigmerkene, rett og slett for jeg har erfart hva kvalitet er. Jeg synes dere fortjener å vite om det ♥

Håper alle får en strålende onsdag. Jeg skal snart tilbake til skolen for enda mer undervisning, før jeg senere i kveld reiser hjem til mamma og pappa. Klem! 

Henriette Celin

03.02.2016 kl.15:15

Har også en Chanel leppestift, og de er så fine! og veldig god av kvalitet ja ;3

likte godt den du kjøpte <3

marienilsen

05.02.2016 kl.21:02

Henriette Celin: Ja ikke sant! Så bra du likte den <3

inabellee

03.02.2016 kl.18:19

Åhh, jeg får lyst å ta den på her og nå <33

marienilsen

05.02.2016 kl.20:59

inabellee: det forstår jeg, og den er virkelig helt fantastisk :D
marienilsen

Mitt navn er Marie. Jeg er 19 år og kommer fra den lille vestlandsbyen Ålesund. Her på bloggen skriver jeg om mote, interiør og reising. Om du har noen spørsmål kan du enten kommentere her på bloggen, eller sende mail til mie96@live.no

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits